ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο μαθητής δημοτικού Βεντούρας Αντώνης δίνοντας τη μάχη του Σαββάτου στον αγώνα που έγινε στις Σερρες την 1/6/2024 με τον 26χρονο Τούρκο οδηγό Faith Demircan, φαίνεται πως έπρεπε να δώσει άλλη μια μάχη και στον αγώνα της Κυριακής, καθώς η μοτοσυκλέτα του έσβησε στην εκκίνηση και έτσι αναγκάστηκε να ξεκινήσει από 7ος γενικής και 1ος στην κατηγορία του CFMoto 300 όπου και αγωνίζεται, 18ος τελευταίος δηλαδή καθώς οι κατηγορίες ήταν 3. Τα CFMoto 300 όπου αγωνίζεται ο Αντώνης, 250cc racing και 125cc racing.
Στον αγώνα της Κυριακή παρόλα αυτά, η άτυχη του εκκίνηση δεν τον σταμάτησε, από το να ανεβεί στην 3η θέση του βάθρου. Ο 11 χρόνος έδωσε ίσως και τη μεγαλύτερη μάχη του μέχρι σήμερα σε αγώνα, καθώς όπως σημειώνουμε είναι η πρώτη του χρόνια σε αγώνες και όπως έχουμε δει έχει πολύ αγάπη και θέληση για το μηχανοκίνητο άθλημα.

Ένας εκπληκτικός αγώνας για τον Αντώνη με πολλές κραυγές από τους θεατές, καθώς ο πιτσιρικάς έδινε μάχη με τις μεγάλες κατηγορίες 250cc racing και 125cc racing καταφέρνοντας να φτάσει 9ος γενικής και 3ος στην κατηγορία του. Εμείς οι Έλληνες οι υποστηρικτές του και φυσικά οι γονείς του και προπαντώς ο παππούς του, που δεν φεύγει λεπτό από δίπλα του, είμαστε περήφανοι γιατί έχουμε δει τι μπορεί να καταφέρει και είναι ακόμα για εκείνον η αρχή!!!
Πολλά συγχαρητήρια να δώσουμε και να του πούμε πως το μηχανοκίνητο άθλημα είναι μια μάχη, γι αυτό να βγαίνει πάντα νικητής τερματίζοντας!!!

Οι χορηγοί του:
@kukosthebar @carorder.gr @kalamaki.gonia @profresh_ @7th_sensetatto @kgavalascars @g.passembly @papastavrou_shops @greekfightingchampionship @helmethome_ @rider.graphics @saintbarber2018 @antoniadissistiataskiasis @paradisis @mouratisgp @_auto.diekperaiosi @garbes_delivery_
Φωτογραφία: APEX Photography

