• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βάθρα για την Πρωταθλήτρια Δήμητρα Λαδά!, στο BMU και ΠΠΤ
Νέα 02/06/2024 - 14:29

 

 

Η Δήμητρα Λαδά αγωνίστηκε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα BMU και στο Πανελλήνιο ΠΠΤ, τα οποία έγιναν μαζί στην πίστα των Σερρών. Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια αγωνίστηκε στην κατηγορία SSP300 με την Yamaha R3 και την ομάδα ARP Academy.

Στον Αγώνα του Σαββάτου, η Δήμητρα Λαδά (ή Τζο όπως την γνωρίζουν στις πίστες), μας έχει συνηθίσει σε καλή αντίδραση όταν σβήνουν τα κόκκινα φώτα και έκανε μια γρήγορη εκκίνηση συνεχίζοντας δυναμικά τον υπόλοιπο αγώνα, καταφέρνοντας να κάνει αρκετές προσπεράσεις μέχρι που ο αγώνας διακόπηκε λόγω κόκκινης σημαίας. Η Λαδά έκανε για 2η φορά μια εκπληκτική εκκίνηση στην επανεκκίνηση του Αγώνα, κρατώντας την 15η θέση για τον υπόλοιπο αγώνα τερματίζοντας στη 3η θέση για το ΠΠΤ και στην 15η θέση γενικής για το BMU.

 

Την Κυριακή, ρεκόρ, πτώση και 3η θέση

 

Η δεύτερη αγωνιστική μέρα ξεκίνησε πολύ δυναμικά με προσωπικό ρεκόρ στο Ζέσταμα (warm up) με χρόνο 1:30:642! Όμως στον επόμενο γύρο, λόγω μιας αλλαγής στη γραμμή της η Δήμητρα Λαδά είχε μια πτώση στην 14η στροφή της πίστας, με αποτέλεσμα να βγει από την πίστα ανώδυνα για την ίδια, αλλά με πολλές ζημιές στη μοτοσυκλέτα της. Η ομάδα της ARP Racing έδωσε το δικό της αγώνα ώστε να προλάβει μέχρι τον αγώνα της Δήμητρας να έχει έτοιμη την μοτοσυκλέτα της.

Στις 12:00 η Δήμητρα Λαδά πήρε τη θέση της, στο σχηματισμό εκκίνησης κάνοντας για άλλη μια φορά ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα. Ακολουθώντας την τακτική της ομάδας, αφού άφησε πίσω της αρκετούς οδηγούς, κατάφερε να τερματίσει στη 3η θέση για το ΠΠΤ και στη 10η θέση γενικής.

 

ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΑΔΑ – Οδηγός ARP Academy Racing

 

Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένη από το χρόνο που “έγραψα” στο warm up, καθώς αποτελεί νέο προσωπικό ρεκόρ, δύο ολόκληρα δευτερόλεπτα καλύτερο από τον περασμένο αγώνα. Η συμμετοχή μου στον αγώνα αποτελεί για εμένα μια νίκη, ύστερα από την πρωινή πτώση. Το επόμενο ραντεβού μας είναι στο Brno της Τσεχίας, για τον 5ο και 6ο Αγώνα του BMU”.

Επόμενο άρθρο »

Ο Lewis Hamilton θέλει το MotoGP μαζί με την F1

« Προηγούμενο άρθρο

2η θέση για την 14χρονη Αντωνία Κορρέ-Tonia27 στο BMU-2024

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα