• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο 11χρονος Αντώνης Βεντούρας στο βάθρο του Βαλκανικού Πρωταθλήματος
Νέα 02/06/2024 - 16:26

του Δημήτρη Διατσίδη

 

Ο Αντώνης Βεντούρας, ο νεότερος αναβάτης του Βαλκανικού Πρωταθλήματος BMU Championship 2024, στον 3ο Aγώνα της χρονιάς ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βάθρου, μετά από μια πολύ μεγάλη μάχη με τον 26χρονο Τούρκο οδηγό Faith Demircan. Ο μικρός Βεντούρας αν και κατάφερνε και προσπέρναγε τον Τούρκο οδηγό στη 5η και στη 10η στροφή, δεν κατάφερε να πάρει την πρωτιά στο βάθρο.

Να μην ξεχνάμε πως στον προηγούμενο αγώνα του BMU Championship 2024 που έγινε πάλι στις Σερρες στις 13-14 Απριλίου ο μαθητής Δημοτικού, κατάφερε να ανέβει στην πρώτη θέση του βάθρου και μας έκανε όλους περήφανους, όπως φυσικά και στο χθεσινό του αγώνα γιατί όπως σημειώνουμε είναι η πρώτη χρόνια σε αγώνες και οι εμπειρίες που θα αποκτήσει είναι αρκετές και είμαστε βέβαιοι πως το όνομά του θα αφήσει ένα στίγμα!! Να του ευχηθούμε για το σημερινό αγώνα καλή επιτυχία !

 

Την προσπάθεια υποστηρίζουν οι:


@kukosthesummerbar @kukosthebar @carorder.gr @kalamaki.gonia @profresh_ @7th_sensetatto @kgavalascars @g.passembly @papastavrou_shops @greekfightingchampionship @helmethome_ @rider.graphics @saintbarber2018 @antoniadissistiataskiasis @paradisis @mouratisgp @_auto.diekperaiosi @sokos_ @garbes_delivery_

Επόμενο άρθρο »

Mugello: MotoGP Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto2 Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα