• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Συλλογή ενδυμάτων της Red Bull GASGAS του 2024
Νέα Αγοράς 17/05/2024 - 12:04

Η GASGAS και η Red Bull συνεργάζονται για τη δημιουργία μιας αποκλειστικής σειράς casual ενδυμάτων MotoGP™

Η συνεργασία με τη Red Bull για τη δημιουργία μιας αποκλειστικής σειράς ρούχων για τους θαυμαστές του MotoGP™ είναι κάτι για το οποίο η GASGAS είναι πολύ ενθουσιασμένη!

Οι λάτρεις των αστέρων της Red Bull GASGAS Tech3 Pedro Acosta και Augusto Fernandez, μπορούν να αγοράσουν τη Red Bull GASGAS Riders Collection 2024 σε επιλεγμένους Αγώνες MotoGP αυτό το καλοκαίρι και στον πλησιέστερο αντιπρόσωπο GASGAS από σήμερα!

Η GASGAS και η Red Bull ενισχύουν τη συνεργασία τους με την αποκλειστική σειρά ρούχων και δίνουν τη δυνατότητα να δείξτε την υποστήριξή σας στον αγαπημένο σας αναβάτη της GASGAS στο MotoGP!

Η Red Bull GASGAS Riders Collection 2024 είναι διαθέσιμη τώρα, παγκοσμίως. Είτε ο αγαπημένος σας αναβάτης είναι ο Pedro Acosta είτε ο Augusto Fernandez, δεν έχει σημασία, καθώς έχουν δημιουργηθεί επίσημα εμπορεύματα με άδεια από την Red Bull και για τους δύο ήρωες των αγώνων μας!

Για κάθε αθλητή, υπάρχει ένα λευκό μπλουζάκι με την επωνυμία της ομάδας Red Bull GASGAS Tech3 στο μπροστινό μέρος, ενώ στο πίσω μέρος, ένα τολμηρό τύπωμα μοναδικό για κάθε αναβάτη καθιστά απολύτως σαφές ποιον επιθυμείτε το 2024.

Η Red Bull GASGAS Riders Collection 2024 ολοκληρώνεται με μερικά εξαιρετικά ωραία καπέλα. Σε μπορντό χρώμα για να ξεχωρίζει από το πλήθος, υπάρχει ένα κυρτό καπέλο για κάθε αναβάτη με τους αριθμούς αγώνων και τα λογότυπά του κεντημένα πάνω τους για ποιοτικό φινίρισμα. Ολοκληρώνοντας, τα καπέλα έχουν το λογότυπο της ομάδας που βρίσκεται μπροστά και στο κέντρο πάνω από το γείσο.

Λοιπόν, αν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, για όλες τις λεπτομέρειες και τις πληροφορίες μεγέθους, ρίξτε μια ματιά στη νέα συλλογή στο διαδίκτυο και, στη συνέχεια, κατευθυνθείτε στον τοπικό αντιπρόσωπο της GASGAS για να τα δείτε όλα προσωπικά. Ή, αν συμμετέχετε σε έναν Γύρο του MotoGP αυτό το καλοκαίρι, θα είναι διαθέσιμα και εκεί!

Επόμενο άρθρο »

Η Yamaha Motor Europe στο GIRO-E 2024 με ηλεκτρικά ποδήλατα Wabash RT

« Προηγούμενο άρθρο

Οι Κινέζοι αναπτύσσουν οκτακύλινδρο κινητήρα σε δύο τροχούς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA