• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Για πρώτη φορά κοινή εμπειρία στην πίστα με Ducati και Porsche
Ποιος δεν θα ήθελε να δοκιμάσει για 1,200 €;
Νέα 13/05/2024 - 11:54

Οι νέες προσφορές της κάθε επωνυμίας, δεν αφήνουν αδιάφορο όποιον λατρεύει οτιδήποτε γρήγορο. Δεν έχει σημασία αν είναι σε δύο τροχούς, τρεις, ή τέσσερις. Αλλά όταν φτάνουμε στη μέγιστη ταχύτητα για τα δικά μας όρια και στους δύο τροχούς και στους τέσσερις κατά τη διάρκεια ενός εκπληκτικού γεγονότος, αυτό ξεπερνά σχεδόν τα πάντα.

Και η Porsche και η Ducati έχουν ακριβώς αυτό που πρέπει για να ικανοποιήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία. Δύο από τις αγαπημένες μας μάρκες που συνδυάζουν τις  δυνάμεις τους για να μας κάνουν τον καλύτερο αναβάτη και οδηγό μέσω του Experience Center της Porsche.

Σύμφωνα με την Ducati, «Για πρώτη φορά, η Porsche και η Ducati οργανώνουν μια εμπειρία για να βελτιώσουν τις οδηγικές σας ικανότητες σε μοτοσυκλέτες Ducati (με εξαίρεση την οικογένεια Panigale) και αυτοκίνητα Porsche. Μια αξέχαστη μέρα κατά την οποία θα προπονηθείτε και στα δύο τέσσερις τροχοί που περιβάλλονται από μια αποκλειστική τοποθεσία: το Porsche Experience Center Franciacorta».

Ο συνδυασμός για πρώτη φορά μιμείται τα άλλα προγράμματα του Experience Center της Porsche, καθώς φτάνετε στην τοποθεσία, αποκτάτε λίγη εκπαίδευση και, στη συνέχεια, κάποια πρακτική εφαρμογή με ένα από τα αυτοκίνητα της μάρκας. Σε αυτά απλώς η Ducati προσθέτει μοτοσυκλέτες σε αυτή τη μέρα. Η Ducati δηλώνει ότι «Μισή μέρα σε αυτοκίνητο, μισή μέρα σε μοτοσυκλέτα, για να μάθετε όλα τα μυστικά της ασφαλούς οδήγησης και στους δύο κόσμους. Θα μάθετε πώς να κρατάτε τη σωστή θέση τόσο στη σέλα όσο και πίσω από το τιμόνι, πώς να χρησιμοποιείτε τα μάτια σας με τον σωστό τρόπο, πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη δύναμη πέδησης και των δύο οχημάτων, πώς να χειρίζεστε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης με ασφάλεια και ετοιμότητα».

Και μετά από αυτήν την εμπειρία με επαγγελματίες οδηγούς, αυτά τα μαθήματα θα είναι ανεκτίμητα, καθώς μαθαίνει ο κάθε οδηγός πολύ περισσότερα από όσα νόμιζε ότι θα μάθει. Επιπλέον, η οδήγηση σε αυτές τις συνθήκες κάνει τους οδηγούς καλύτερους. Όσο για το τι θα έχετε στη διάθεσή σας, η Porsche θα έχει 911 Carrera S και 4S, 718 Boxster GTS 4.0, Cayman GTS 4.0, Cayenne και Cayenne Coupè. Η Ducati, από την άλλη, θα έχει Diavel, DesertX, Multistrada, Monster, Hypermotard, Supersport, Scrambler και Streetfighter.

Καμία Panigale δεν θα είναι παρών για κάποιο λόγο, αν και υποψιαζόμαστε ότι είναι ο ίδιος λόγος που δεν θα είναι και η GT3 RS' εκεί. Η τοποθεσία για την εκδήλωση είναι στο Franciacorta Experience Center της Porsche στην Ιταλία, οπότε θα πρέπει να ταξιδέψετε στη διπλανή Ιταλία. Απαιτείται εξοπλισμός, αν και μπορεί επίσης να προμηθευτείτε τον εξοπλισμό όταν φτάσετε στο πίστα. Ωστόσο, αυτό πρέπει να διευθετηθεί εκ των προτέρων. Προς το παρόν, υπάρχει μόνο ένα σύνολο ημερομηνιών για αυτόν τον συνδυασμό. 29-30 Ιουνίου.

Δεν έχουν ανακοινωθεί άλλες ημερομηνίες και δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν αυτό θα είναι μια αυστηρά Ιταλική υπόθεση ή εάν άλλες τοποθεσίες θα αποκτήσουν την εμπειρία της Ducati και της Porsche.

Αν σκεφτεί κανείς το κόστος συντήρησης και χρήσης των δύο αυτών οχημάτων με την φθορά στα ελαστικά, αλλά και τη διαφορετική εμπειρία πολλών μοντέλων αυτών των οχημάτων σε δύο και τέσσερις τροχούς, τότε δεν είναι τόσο ακριβή αυτή η εμπειρία που κοστίσει 1,200 € και που μεταφράζεται σε μια κοινή εμπειρία Porsche/Ducati.

Επόμενο άρθρο »

Νέο ρεκόρ πίστας όλων των εποχών με τα MICHELIN Power Slick και νέο ρεκόρ αγώνα

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: MotoGP Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα