• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η KTM κυκλοφορεί νέα μοντέλα Motocross για το 2025
Νέα Αγοράς 18/04/2024 - 22:20

Η KTM 150 SX επιστρέφει για το έτος 2025. Τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου, η KTM έχει πάντα εμπλοκή με τους αγώνες. Ως εκ τούτου, εργάζεται συνεχώς για να βελτιώσει την απόδοση των μοτοσυκλετών της. Για τα μοντέλα του 2025, η εταιρεία έχει ανανεώσει τη γκάμα μοτοκρός που αποτελείται από τις SX και SX-F, αυτή τη φορά, με τεχνολογία που προέρχεται απευθείας από την KTM Factory Racing Team.

Αρχικά υπάρχουν αλλαγές με το πλαίσιο. Για τα μοντέλα του 2025, τα πλαίσια της SX και της SX-F έχουν ελαφρύνει, με την KTM να βελτιστοποιεί το πάχος του τοιχώματος του σωλήνα του πλαισίου σε ορισμένες περιοχές. Το αποτέλεσμα είναι ένα πλαίσιο που είναι περίπου 300 γραμμάρια ελαφρύτερο, και το πιο σημαντικό, ένα πλαίσιο που είναι άκαμπτο αλλά ταυτόχρονα και εύκαμπτο όπου έχει μεγαλύτερη σημασία.

Το ψαλίδι πίσω και το πεντάλ του πίσω φρένου έχουν επίσης επανασχεδιαστεί για βελτιωμένη αντοχή. Οι KTM SX και SX-F αποκτούν επίσης νέα ελαστικά Dunlop Geomax MX34, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για χρήση MX και διαθέτουν έναν επανασχεδιασμένο σκελετό για βελτιωμένη απόσβεση. Επιπλέον, η τεχνολογία Progressive Cornering Block της Dunlop λέγεται ότι παρέχει βελτιωμένη πρόσφυση κατά την επιτάχυνση στις εξόδους των στροφών.

2025 KTM 300 SX

Η KTM συνεχίζει να βασίζεται στα εξαρτήματα ανάρτησης WP για τις SX και SX-F, αυτή τη φορά παρουσιάζοντας βελτιωμένο μοχλικό πίσω και ρυθμίσεις ανάρτησης που προέρχονται απευθείας από την εργοστασιακή αγωνιστική ομάδα της KTM. Η εταιρεία ισχυρίζεται πρόσθετη εξοικονόμηση βάρους και βελτιωμένη συμπεριφορά από τη νέα ρύθμιση και τα νέα εξαρτήματα που οι κορυφαίοι αναβάτες MX σίγουρα μπορούν να εκτιμήσουν.

Από την τεχνολογική πλευρά της εξίσωσης, οι μοτοσυκλέτες λαμβάνουν τη μονάδα συνδεσιμότητας KTM Off-road (CUO), η οποία επιτρέπει στους αναβάτες να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας μέσω της εφαρμογής KTMconnect. Φυσικά, αυτό είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό για τις ρυθμίσεις σε πολλές πίστες και διαδρομές, καθώς οι αναβάτες και οι ομάδες μπορούν να προσαρμόσουν γρήγορα τις ρυθμίσεις μέσω ενός smartphone.

2025 KTM 250 SX-F

Οι βελτιώσεις ολοκληρώνονται με τις εργονομικές αλλαγές της μοτοσυκλέτας. Τα νέα σύνθετα πλαστικά που δίνουν μια πιο κομψή και πιο μοντέρνα αισθητική, έχουν και ένα λειτουργικό όφελος και εδώ, καθώς η Team Orange λέει ότι τα επανασχεδιασμένα πλαστικά βελτιώνουν την ψύξη του κινητήρα. Επιπλέον, ο βελτιωμένος σχεδιασμός του ρεζερβουάρ καυσίμου χρησιμεύει ως πρόσθετη προστασία του πλαισίου, ενώ η εισαγωγή αέρα αποτρέπει την παραμόρφωση του ρεζερβουάρ έχοντας πιο άκαμπτο υλικό.

Φυσικά, καμία αναβάθμιση των μοντέλων δεν θα ήταν πλήρης χωρίς «εντυπωσιακά νέα χρώματα» και η KTM φροντίζει να έχει νέα σχέδια. Οι μοτοσυκλέτες έχουν επίσης νέα γραφικά εμπνευσμένα από την KTM Factory Racing Team.

2025 KTM 150 SX

Για να τελειοποιήσει ακόμη περισσότερο τις αλλαγές, η KTM επαναφέρει και την 150 SX με όλες τις προαναφερθείσες βελτιώσεις. Είναι μια πολύ σπουδαία νέα βελτίωση στην κατηγορία των δίχρονων μοτοσυκλετών μοτοκρός, η οποία προηγουμένως έτυχε καλής αποδοχής τόσο από αρχάριους όσο και από μέσους αναβάτες και είναι σίγουρα ωραίο να βλέπουμε αυτό το μοντέλο πίσω στη σειρά της KTM.

Επόμενο άρθρο »

Tourism Awards 2024 - Χρυσό βραβείο στην Andeli Mototouring

« Προηγούμενο άρθρο

Η Yamaha YZF-R1 Jonathan Rea σε λίγες μονάδες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα