• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island: Moto2 Πρώτες και Δεύτερες Δοκιμές
Στην κορυφή ο Fermin Aldeguer
Νέα 20/10/2023 - 07:50

O Fermin Aldeguer απολαμβάνει μια υπέροχη Παρασκευή στο Phillip Island, καθώς ήταν ταχύτερος τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα, στις Δεύτερες Δοκιμές. Ο Ισπανός της ομάδας του Luca Boscosuro σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:32.548 για να αφήσει πίσω του τον Aron Canet κατά 138 δευτερόλεπτα. Ο Canet βελτιώθηκε το απόγευμα, αλλά είχε και μια πτώση στα τελευταία στάδια, στη δύσκολη 4η στροφή. 


Την πρώτη τριάδα έκλεισε ο Pedro Acosta, ο οποίος βρισκόταν εκεί από τις Πρώτες Δοκιμές, αλλά δεν κατάφερε να βελτιωθεί το απόγευμα, ενώ και ο ίδιος είχε μια πτώση στις Δεύτερες Δοκιμές στην 4η στροφή. 


Ο Jake Dixon διατήρησε ένα καλό ρυθμό κατά τη διάρκεια της ημέρας και έκανε τελικά τον 4ο καλύτερο χρόνο, με τον Manuel Gonzalez (για τον οποίον ανακοινώθηκε ότι μετακομίζει στην QJMOTOR Gresini του χρόνου) να συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα. 


Ο Joe Roberts δείχνει ανανεωμένος στα τελευταία Grand Prix και ο Καλιφορνέζος αναβάτης έκλεισε την Παραασκευή στην έκτη θέση, μπροστά από τον Somkiat Chantra. Oι Sergio Garcia, Alonso Lopez και Sam Lowes συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα. 

Επόμενο άρθρο »

Αλλάζει το πρόγραμμα του MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Phillip Island: Moto3 Πρώτες και Δεύτερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA