• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island: Moto3 Πρώτες και Δεύτερες Δοκιμές
Κυρίαρχος ο David Muñoz
Νέα 20/10/2023 - 07:34

O David Muñoz κυριάρχησε κατά την πρώτη μέρα δοκιμών της Moto3 στο Phillip Island όντας ο ταχύτερος ήδη κατά τις πρώτες δοκιμές, κάτι το οποίο επανέλαβε και το απόγευμα στην Αυστραλία, καθώς στα τελευταία στάδια σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:36.791. O Stefano Nepa ήταν σε μια πορεία βελτίωσης από το πρωί και το απόγευμα ήταν ο μόνος που κατάφερε να φτάσει μαζί με τον Muñoz στο 1:36, κατακτώντας τη δεύτερη θέση. 


Ο νικητής της Ινδονησίας, Diogo Moreira, ξεκίνησε δυναμικά, κάνοντας τον πέμπτο καλύτερο χρόνο το πρωί, ενώ το απόγευμα κατάφερε να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση. Ο Ayumu Sasaki έριξε τον χρόνο του για σχεδόν ένα δευτερόλεπτο το απόγευμα, όμως είδε τον εαυτό του να υποχωρεί από τη 2η στην 4η θέση, με τον Deniz Öncü να δυσκολεύεται το πρωί αλλά να βρίσκει το ρυθμό του το απόγευμα και να κλείνει την πρώτη πεντάδα. 


Ο επικεφαλής της βαθμολογίας, Jaume Masia, ήταν έκτος και στις 2 περιόδους δοκιμών, ενώ το απόγευμα αντιμετώπισε ένα τεχνικό πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα του, κάτι που τον άφησε εκτός πίστας την περισσότερη ώρα των δεύτερων δοκιμών. Παρόλα αυτά, ο Ισπανός κατάφερε στα τελευταία στάδια να σκαρφαλώσει και πάλι στην έκτη θέση. 


Ακολούθησε ο Ivan Ortola, που έκανε τον 7ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον τοπικό ήρωα, Joel Kelso. O Joshua Whatley έκανε την έκπληξη, καταλαμβάνοντας την 9η θέση, με τον Daniel Holgado να συμπληρώνει τη δεκάδα. 


Ο Scott Ogden αντιμετώπισε 4 φορές μηχανικό πρόβλημα (!) με τη Honda του, διαλύοντας ουσιαστικά κάθε ελπίδα του να φέρει εις πέρας το πρόγραμμα δοκιμών του, στη χειρότερη μέρα της μέχρι τώρα καριέρας του.

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island: Moto2 Πρώτες και Δεύτερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Η 2η συνέντευξη της Πέμπτης: Viñales, Quartararo, Di Giannantonio και Miller

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA