• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Esteban Garcia: «Με τον Dani Pedrosa όλα είναι δυνατά»
Νέα 18/09/2023 - 11:03

Το βάθρο ήταν δικό μας… δηλώνει ο τεχνικός του Dani Pedrosa, Esteban Garcia, ισχυριζόμενος ότι ο δοκιμαστής αναβάτης της KTM του MotoGP είναι τόσο λεπτομερής που σε αναγκάζει να έχεις την ίδια νοοτροπία.

Ο πρώην αναβάτης της Repsol Honda είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος αναβάτης δοκιμών στο MotoGP και το απέδειξε καθώς τερμάτισε τέταρτος και στους δύο Αγώνες του Misano το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο αναβάτης της KTM έδειξε στους δύο Αγώνες ότι δεν έχασε τη φόρμα του καθώς τερμάτισε ακριβώς πίσω από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Francesco Bagnaia και στις δύο περιπτώσεις, φτάνοντας στα δέκατα πριν το βάθρο.

Δύο χαρακτηριστικές δηλώσεις λένε πολλά...

Lorenzo: Η Honda «έχασε πολλά όταν έφυγε ο Pedrosa», έχει «αποδείξει» την αξία του στην KTM

Nakagami: Το HRC δεσμεύεται να διορθώσει την τρέχουσα κατάσταση, αλλά όχι με τεράστια διαφορά


 

Αυτή η απόδοση οδήγησε σε πολύ υψηλούς επαίνους από τον τεχνικό του Garcia, ο οποίος είπε τα εξής στην ιστοσελίδα της Ιταλικής AS:

«Με τον Dani όλα είναι δυνατά. Είχαμε τις αμφιβολίες μας, γιατί υπάρχουν πολλοί Ιταλοί εδώ στο Misano που έρχονται να οδηγήσουν πολύ σε αυτή την πίστα και να κάνουν καλούς χρόνους, ακόμα και με μία μοτοσυκλέτα δρόμου, γιατί εδώ έκαναν χρόνους 1:36».

«Οι αναβάτες που κάνουν δοκιμές εδώ γνωρίζουν κάθε τελευταία πέτρα της πίστας και είναι μια πίστα της Ducati. Οι μοτοσυκλέτες τους τα πάνε πολύ καλά εδώ ιστορικά, οπότε ήταν περίπλοκο. Ο Dani είναι πολύ τελειομανής, αλλά είμαι κι εγώ. Μου αρέσει να ανταποκρίνομαι και είναι μια ενδιαφέρουσα πρόκληση».

«Με τον Dani μαθαίνεις πολλά και είναι μεγάλη ευθύνη να είσαι μαζί του στο γκαράζ, γιατί πρέπει να είσαι στο ίδιο επίπεδο με έναν αναβάτη σαν αυτόν και ως άτομο επίσης, αλλά αυτό μου αρέσει και γι' αυτό είμαστε εδώ».


 

Οι επιδόσεις του Pedrosa στο Misano και την Jerez έχουν αναγνωριστεί από τους συναθλητές του, με τον Bagnaia να του δίνει τους περισσότερους επαίνους. Αν και ο Γύρος του Misano του περασμένου Σαββατοκύριακου ήταν μόλις ο τρίτος Αγώνας που συμμετείχε ο Pedrosa μετά την αποχώρησή του, είναι σαφές ότι ο πρώην αναβάτης της Honda έχει ακόμα ό,τι χρειάζεται για να είναι ένας πολύ δυνατός ανταγωνιστής σε ολόκληρη τη σεζόν.

Αυτό ήταν ένα συναίσθημα με το οποίο συμφωνεί και ο Garcia: «Να τρέξει μια ολόκληρη σεζόν. Το έδειξε στη Jerez και εδώ, όπου το βάθρο ήταν δικό μας και στους δύο Αγώνες».

 

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Franco Morbidelli με την Ducati και την Prima Pramac Racing

« Προηγούμενο άρθρο

Marc Marquez για Valentino Rossi: «Πώς επέστρεφε κάθε Σαββατοκύριακο»;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA