• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θα γίνει η μεγάλη κίνηση από την Honda στην Gresini-Ducati
Πίσω από τα φλας 08/09/2023 - 20:15

του Δημήτρη Διατσίδη

 

Το #motogpworldpaddock δεν συζητάει τις τελευταίες 48 ώρες τίποτε άλλο από την ενδεχόμενη μετακίνηση του Marc Marquez στην Gresini – Ducati, σπάζοντας το συμβόλαιό του με την Honda και το HRC!

Ο 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έστειλε την προειδοποίησή του από το ξεκίνημα της χρονιάς, μετά τον τραυματισμό του και αφού επανήλθε στην αγωνιστική δράση, παρά τις διαβεβαιώσεις και την πραγματικά σκληρή δουλειά των Ιαπώνων, τα αποτελέσματα δεν έρχονται και η Honda για άλλη μια χρονιά υστερεί και υπάρχουν πολλές φήμες ότι χάνει και τον παραδοσιακό μεγάλο χορηγό της εργοστασιακής ομάδας, που είναι η Repsol. Άλλωστε η τεράστια Ισπανική εταιρία πετρελαιοειδών δεν είδε ποτέ στα σχεδόν 30 χ΄ρονια συνεργασίας την ομάδα να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Marc Marquez με προσωπικούς δυνατούς χορηγούς που φθάνουν το ύψος των αμοιβών του κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, θα προτιμήσει να σπάσει το συμβόλαιό του παρά να δει τη φήμη του να αμαυρώνεται για μια ακόμη χρονιά το 2024.

Η μόνη ελπίδα της Honda είναι να του παρουσιάσει την Δευτέρα στο επίσημο τεστ μια επαναστατική μοτοσυκλέτα που να υπόσχεται πολλά για την επόμενη χρονιά, κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο να συμβεί.

Έτσι άνθρωποι της ομάδας Gresini-Ducati αφήνουν να εννοηθεί ότι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, παρά το ότι κάτι τέτοιο μπορεί να μην αρέσει στην DORNA, αλλά και στην εργοστασιακή Ducati, που θα βάλει ξαφνικά έναν τεράστιο οδηγό απέναντι στον Pecco Bagnaia που πήρε τον Τίτλο πέρυσι και μπορεί να το επαναλάβει φέτος.

Από την άλλη μεριά όλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο ντόρος που θα γίνει σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι κάτι που θα φέρει τρομερά κέρδη τηλεθέασης και προβολής στο MotoGP και αυτό είναι κάτι καλοδεχούμενο από πολλές πλευρές. “καλό είναι να υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί νικητές σε κάθε Grand Prix, αλλά το κοινό θέλει ένα είδωλο, έναν οδηγό που να κερδίζει και να κινεί τους οπαδούς”, μας είπε χαρακτηριστικά ένα στέλεχος της Ducati.

Την Τρίτη λοιπόν μετά το τεστ ή ακόμη και την Δευτέρα το βράδυ, μπορεί να σκάσει η μεγάλη βόμβα και να έχουμε κάτι για να ασχολείται όλος ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

Θα είναι και μια δικαίωση για το προσωπικό ρεπορτάζ και την αίσθηση του υπογράφοντος από τις επαφές μέσα στο paddock, από τη συνέντευξη του Alex Marquez την περασμένη εβδομάδα και από το πως φαίνεται το πρόσωπο του Marc, που κάτι κρύβει και θέλει να κάνει την έκπληξη...

Μάλιστα το ανέκδοτο σήμερα στο paddock είναι ότι υπάρχει τούνελ ανάμεσα στις μονάδες φιλοξενείας της Honda και της Gresini, οι οποίες βρέθηκαν διπλα-δίπλα, όχι προγραμματισμένα, αλλά τυχαία...

 

 

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Αρχι-Πρωθυπουργός της Uttar Pradesh, Yogi Adityanath, επισκέπτεται το MotoGP™

« Προηγούμενο άρθρο

Με τον Μπάμπη Στόκα στους δρόμους της Κρήτης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα