• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Oliveira: Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να είμαι στο Mugello
Νέα 02/06/2023 - 13:32

Η πτώση του Miguel Oliveira στη Jerez (που προήλθε από το λάθος του Fabio Quartararo) είχε πολύ πιο σοβαρές συνέπειες από τις αναμενόμενες. Ο Πορτογάλος αναβάτης υπέστη κάταγμα στο βραχιόνιο και τραυματίστηκε στον πρόσθιο σύνδεσμο του ώμου του. Αφού έχασε το Grand Prix του Le Mans, δεν είναι σίγουρος ότι θα μπορέσει να επιστρέψει στην πίστα στο Mugello σε μια εβδομάδα.

"Τα πράγματα πάνε καλά. Δεν είναι εύκολο να επουλωθεί ένας τραυματισμός στον ώμο, αλλά κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ μαζί με τους φυσιοθεραπευτές", δήλωσε ο Miguel Oliveira. "Έκανα μερικούς γύρους στο Aprilia All Stars για τους οπαδούς, χωρίς να πιέζω, αλλά δεν ένιωθα καθόλου άνετα στη μοτοσυκλέτα. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να αγωνιστώ στο Mugello. Θα μάθω εκείνη την εβδομάδα".

Ο Miguel δεν θέλει να το βιαστεί ή να πάρει περιττά ρίσκα.

"Θέλω να επιστρέψω στο 100% και να είμαι ανταγωνιστικός. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο, γιατί για κάθε αγώνα που χάνεις, χάνεις τον ρυθμό σου. Η προσέγγισή μου θα εξαρτηθεί από το τι μου λέει το σώμα μου".


"Ξέρω ότι μπορώ να έχω καλά αποτελέσματα. Είναι κρίμα που δεν μπόρεσα να αγωνιστώ, αλλά πρέπει να δούμε τα θετικά πράγματα. Τα ατυχήματά μου θα μπορούσαν να είχαν χειρότερες συνέπειες", κατέληξε.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Ο Marquez θα πάει στη Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Dall'Igna: Από το Mugello μέχρι το Sachsenring

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα