• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marini: Εντυπωσιάστηκα με τα κοπλιμέντα του Pedrosa
Ήταν σημείο αναφοράς για εμένα όταν μεγάλωνα
Νέα 01/06/2023 - 15:08

Όντας στην τρίτη του σεζόν στα MotoGP, ο Luca Marini έχει γίνει ένας από τους πιο συνεπείς αναβάτες από τότε που ανέβηκε πάνω στην GP22, η οποία κέρδισε τον τίτλο της περασμένης σεζόν.

Ο αναβάτης της Mooney VR46 της Ducati, ο οποίος έχει δύο βάθρα στο όνομά του σε πέντε γύρους (ένα σε αγώνα Sprint και ένα σε Grand Prix), είναι αυτή τη στιγμή έκτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, πηγαίνοντας στον εντός έδρας γύρο του στο Mugello το επόμενο Σαββατοκύριακο.


Ένα από τα αποτελέσματα που τον βοήθησαν να εδραιώσει μια θέση στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος ήταν το αποτέλεσμά του στο Ισπανικό Grand Prix, το οποίο ήρθε μετά από μια μεγάλη μάχη με τον Dani Pedrosa.


Kάνοντας συμμετοχή wild card για την KTM, ο Pedrosa ήταν συγκλονιστικός καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Jerez, και ο Ισπανός έλαβε επαίνους από πολλούς αναβάτες για την απόδοσή του, ενώ ο ίδιος ήθελε να πει στον Marini πόσο εντυπωσιασμένος ήταν με την οδήγηση του Ιταλού.

Αφού τον αποκάλεσε πολύ «καθαρό αναβάτη», ο Pedrosa είπε στον Marini ότι θα μπορούσε να αλλάζει τις γραμμές του για να κάνει τους αντιπάλους του να μην μαντεύουν που θα πάει και που μπορούν να κάνουν την κίνησή τους, αλλά ότι η ακρίβειά του ήταν πολύ εντυπωσιακή.

"Είναι ωραίο! Ήμουν πραγματικά έκπληκτος με όλα τα κομπλιμέντα που μου έκανε ο Dani", είπε ο Marini. "Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω τα σχόλιά του για να βελτιώσω τον εαυτό μου, την οδήγηση μου".

"Μου είπε να κάνω, λίγο-πολύ, τρελά πράγματα, να κάνω περισσότερα "λάθη" κατά το δυνατό φρενάρισμα για να μην αφήσω τους αναβάτες πίσω να αναλύσουν το στυλ οδήγησης μου".

"Το εκτιμώ πολύ από αυτόν ως αναβάτης. Βλέποντας τα 250cc (όταν αγωνιζόταν ο Pedrosa), ήταν ένα είδωλο και σημείο αναφοράς για μένα".

Ενώ ο Μarini είναι αρκετά δυνατός μέχρι στιγμής το 2023, ο ομόσταυλός του, Μarco Bezzecchi είναι συγκλονιστικός, παίρνοντας μέχρι τώρα δύο νίκες.

Ωστόσο, ακόμα κι έτσι, ο Marini δεν αισθάνεται ότι χρειάζεται άλλο ένα βήμα προς τα εμπρός: "Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνω άλλο βήμα. Τώρα είμαι δυνατός, είμαι γρήγορος και απλά προσπαθώ να παλέψω για το βάθρο σε όλους τους αγώνες".

"Αν υπάρχει η δυνατότητα να κερδίσω τον αγώνα, τότε είναι τέλειο, αλλά αν όχι, τότε απλά πρέπει να είμαι εκεί (στη μάχη για το βάθρο) κάθε φορά. Αυτός είναι ο στόχος κάθε φορά".

"Ο ομόσταυλός μου είναι γρήγορος και έχει πετύχει εξαιρετικά αποτελέσματα αυτή τη σεζόν. Αλλά είμαι συγκεντρωμένος στον εαυτό μου. Ο ομόσταυλος είναι άλλος ένας αντίπαλος όπως όλοι οι άλλοι αναβάτες. Αν δεν κερδίσεις τον αγώνα, τότε δεν έχει σημασία αν κάποιος άλλος αναβάτης ή ο ομόσταυλός σου κέρδισε. Είναι το ίδιο. Εσύ δεν έχεις κερδίσει".

Επόμενο άρθρο »

On board βίντεο από το Isle of Man 2023

« Προηγούμενο άρθρο

To νέο extra soft SCQ της Pirelli κάνει το ντεμπούτο του στο Pirelli Emilia-Romagna SBK

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα