• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Το Πρωτάθλημα είναι εξαιρετικό, υπάρχουν υπέροχοι αγώνες
Είναι ωραίο να είσαι μέρος του
Νέα 01/06/2023 - 09:27

Με την προσθήκη των αγώνων Sprint το 2023, μετά από πέντε γύρους έχουν ήδη ολοκληρωθεί 10 αγώνες, με τρεις διαφορετικούς αναβάτες να κερδίζουν στα Sprint (Bagnaia, Binder, Martin) και τρεις διαφορετικούς στα Grand Prix (Bagnaia, Bezzecchi, Rins).

Προχωρώντας στο Ιταλικό Grand Prix του επόμενου Σαββατοκύριακου στο Mugello, το προβάδισμα του Francesco Bagnaia έναντι του Marco Bezzecchi είναι μόλις ένας βαθμός, καθώς ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2022 δεν έχει τερματίσει σε τρια από τα πρώτα πέντε Grand Prix.

Μετά από ένα ταραχώδες γαλλικό Grand Prix, ο Jack Miller παρατήρησε: "Έχουμε τελειώσει πέντε αγώνες και έχουμε δει τα πάντα. Πιστεύω ότι αυτό το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί έτσι για φέτος. Φέτος είναι και πάλι όπως πέρυσι, αλλά σαν να έχουμε πάρει αναβολικά".

"Υπάρχουν τόσες πολλές μοτοσυκλέτες [που είναι γρήγορες], όλοι είναι τόσο ανταγωνιστικοί, βλέπουμε αναβάτες τη μία εβδομάδα να ζορίζονται και την επόμενη εβδομάδα να οδηγούν μακριά από όλους".

"Έτσι, είναι δύσκολο να υπολογίσεις και είναι ειλικρινά δύσκολο να καταλάβεις –προφανώς ο Pecco είναι ένας από τους πραγματικούς υποψήφιους για τον τίτλο".

Το χαοτικό ξεκίνημα της σεζόν οδήγησε σε κάποιες επικρίσεις από τους αναβάτες σχετικά με τα επίπεδα επιθετικότητας που παρατηρήθηκαν στα πρώτα μέρη των αγώνων το 2023.

Αυτό έχει αποδοθεί στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αναβάτες στις προσπεράσεις με τις σύγχρονες μοτοσυκλέτες MotoGP, ενώ ο Miller παραδέχεται ότι «όλοι δέχονται τόσο μεγάλη πίεση» για να αποδώσουν δεδομένου του πόσο σφιχτά είναι τα πράγματα και πόσο μικρές οι διαφορές.

"Είσαι στην κόψη του ξυραφιού, σε αυτό το πρωτάθλημα", πρόσθεσε. "Όλοι είναι τόσο καλοί, όλες οι μοτοσυκλέτες είναι τόσο ανταγωνιστικές. Αν ο αναβάτης δεν αισθάνεται κατά 98% καλά, είναι μια σκατά μέρα, το αισθάνομαι πραγματικά έτσι".

"Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Το πρωτάθλημα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, υπάρχουν υπέροχοι αγώνες. Εντάξει, υπάρχει πολύ περισσότερη επαφή. Αλλά είναι όλα μέρος του παιχνιδιού. Όλοι είναι πολύ πιεσμένοι, υπάρχουν τόσα πολλά να κερδίσεις και να χάσεις. Είναι ωραίο να είσαι μέρος του".

Επόμενο άρθρο »

To νέο extra soft SCQ της Pirelli κάνει το ντεμπούτο του στο Pirelli Emilia-Romagna SBK

« Προηγούμενο άρθρο

Alex Marquez: Στη Ducati οδηγώ πιο φυσικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα