• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zero SR-X Concept, μια ηλεκτρική ιδέα για το άμεσο μέλλον
Τεστ-Μοντέλα 24/02/2023 - 19:59

Η Zero Motorcycles από τις ΗΠΑ, που κυριαρχεί στις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, συνεργάστηκε με την HUGE Design του Bill Webb και μας παρουσιάζει μια ιδέα για το άμεσο μέλλον των σούπερσπορ ηλεκτρικών, βασισμένη σ την υπάρχουσα SR/F της εταιρίας, που έχουμε οδηγήσει και στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα ονομάζεται “Design the Future” και είναι ένα πρόγραμμα εξέλιξης για υψηλής απόδοσης εηλεκτρικές μοτοσυκλέτες. 

“Κάτι μεταξύ streetfighter και track bike”, λέει ο σχεδιαστής Bill Webb, εξηγώντας το σχεδιασμό τους φέρινγκ, χωρίς ζελατίνα. Τα φρένα είναι της J.Juan, το μοτέρ το Zero ZF75-10, με την τελευταία μπαταρία λιθίου ZF17.3 και τα ελαστικά είναι Dunlop.

Ο Brian Wismann, Αντιπρόεδρος της Zero, δήλωσε: “όταν αρχικά μιλήσαμε για το πρότζεκτ SR-X δεν μπορούσα να περιμένω να δω την καθαρή, γλυπτική αισθητική του Bill εφαρμοσμένη πάνω στην εξέχουσα σπορ πλατφόρμα μας. Το αποτέλεσμα ξεπερνάει τις προσδοκίες μας και δείχνει το δρόμο και στο τμήμα σχεδιασμού της εταιρίας μας”. 

Για να δούμε λοιπόν πότε η ιδέα αυτή θα πάρει το δρόμο της παραγωγής και πόσο κοντά στο εντυπωσιακό σχέδιο θα είναι το τελικό προϊόν. 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Ήρθε η εντυπωσιακή CFMOTO 450SR

« Προηγούμενο άρθρο

Zapp και η μορφή των ηλεκτρικών γίνεται πιο ενδιαφέρουσα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα