• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Κάποιοι θα προτιμούν τους αγώνες Sprint
Από τους αγώνες της Κυριακής
Νέα 28/01/2023 - 17:16

Ο Jack Miller λέει ότι ανυπομονεί να δοκιμάσει τους νέους αγώνες Sprint, οι οποίοι έχουν προστεθεί στο πρόγραμμα του Σαββάτου και για τα 21 Grand Prix της επερχόμενης σεζόν.

Οι αγώνες αυτοι μισής απόστασης εισήχθησαν για να ενισχύσουν τη δράση του Σαββάτου και, ενώ δεν θα μετρούνται ως νίκη Grand Prix στα στατιστικά ή δεν θα επηρεάσουν τη σειρά εκκίνησης του κύριου αγώνα της Κυριακής, θα δίνουν και πάλι μισούς βαθμούς.

Η μικρότερη απόσταση αυτών των αγώνων θα πρέπει να δώσει ένα πλεονέκτημα στους αναβάτες που παραδοσιακά είναι γρήγοροι στους πρώτους γύρους, κάτι που θα μπορούσε να είναι υπέρ του Miller.

"Θα ήθελα να είναι έτσι", είπε ο νέος αναβάτης της Red Bull KTM. "Ερχόμενος από την Αυστραλία και ένα παρελθόν motocross, dirt track και σύντομων αγώνων".

"Στα τέλη του περασμένου έτους μπόρεσα να φτιάξω μια χωμάτινη πίστα στο σπίτι. Μου πήρε μισή μέρα για να ξανασυνηθίσω πόσο γρήγορα γίνονται όλα και πώς η εκκίνηση και η πρώτη στροφή είναι τόσο σημαντική, διαφορετικά ο αγώνας έχει σχεδόν τελειώσει".

"Αν κοιτάξουμε στατιστικά στο παρελθόν, το πρώτο μισό των αγώνων είναι πάντα το πιο δυνατό μου. Οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα έχω τους αγώνες Sprint φέτος για να ταρακουνήσουν λίγο τα πράγματα και να προσφέρουν ένα επιπλέον σόου για τους οπαδούς το Σάββατο".

"Επίσης για εμάς ως αναβάτες, τα MotoGP είναι τα ίδια εδώ και 50 χρόνια και το να βρίσκεσαι εδώ για μια τόσο ριζική αλλαγή, είναι μια καταπληκτική στιγμή να είσαι στο πρωτάθλημα".

"Θα υπάρξουν κάποιες ερωτήσεις, αλλά είμαι σίγουρος ότι μετά έναν δύο αγώνες όλοι θα λατρέψουν τους αγώνες Sprint. Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα προτιμούν τους αγώνες Sprint περισσότερο από τους αγώνες της Κυριακής!".

Ο πρώτος αγώνας MotoGP Sprint θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαρτίου, κατά το πρώτο Grand Prix της χρονιάς, στο Portimao της Πορτογαλίας.

Επόμενο άρθρο »

Campioni In Pista: Η 1η ηλεκτρική Ducati MotoE

« Προηγούμενο άρθρο

Δοκιμή της νέας Honda από τον Bradl στη Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα