• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστροφή στην προπόνηση για τον Quartararo
Νέα 25/01/2023 - 14:34

45 ημέρες αφότου υπέστη ένα μικρό κάταγμα στο αριστερό του χέρι ενώ προπονούνταν σε μοτοσυκλέτα motocross, ο Fabio Quartararo επέστρεψε στο χώμα μαζί με τον αναβάτη της Moto2, Tony Arbolino, στις ΗΠΑ.


Μιλώντας κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της ομάδας της Yamaha, ο Quartararo παραδέχτηκε ότι το χειμερινό διάλειμμα ήταν δύσκολο μετά τον τραυματισμό στο χέρι. Ανήμπορος να προπονηθεί με ποδήλατο MX ενώ τραυματίστηκε, οι προετοιμασίες για την σεζόν του 2023 έχουν παρεμποδιστεί και περιορίζονται σε πολλές ασκήσεις cardio. Με άλλα λόγια, η προπόνηση είναι πολύ πιο βαρετή από το τρέξιμο σε μια πίστα motocross όλη μέρα.

Τώρα, όμως, ο Γάλλος έχει ανακάμψει πλήρως και έχει άφθονο χρόνο στο χώμα της Αμερική πριν το επίσημο Τεστ της Sepang, το οποίο ξεκινά στις 10 Φεβρουαρίου. Ο El Diablo δημοσίευσε την είδηση ​ στο Instagram καθώς μαζί με τον καλό του φίλο Arbolino πήγαιναν στο Fox Raceway στην Καλιφόρνια.

Οι προετοιμασίες για το 2023 θα αυξηθούν για το Quartararo τις επόμενες δύο εβδομάδες πριν οι αναβάτες της κορυφαίας κατηγορίας κατευθυνθούν στο Sepang International Circuit για το τριήμερο επίσημο τεστ. Εκεί, θα δούμε πού θα σταθούν αρχικά αυτός και η Yamaha εναντίον των αντιπάλων τους.

Επόμενο άρθρο »

Η παρουσίαση της Prima Pramac Racing

« Προηγούμενο άρθρο

Bezzecchi: Οι αγώνες Sprint μπορεί να κάνουν πιο ενδιαφέρον το Πρωτάθλημα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα