• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ντοκιμαντέρ της ανάρρωσης του Marc Marquez από την Amazon
"Marc Marquez | ALL IN"
Νέα 24/11/2022 - 22:05

Το trailer του ντοκιμαντέρ, Marc Marquez All In, που κυκλοφόρησε την Πέμπτη, δείχνει τον αναβάτη της Honda να αναρρώνει από την τελευταία του επέμβαση νωρίτερα φέτος, καθώς συνέχιζε να υποφέρει από το φρικτό ατύχημα του 2020 στη Jerez.

Η ταινία τεκμηριώνει τη θριαμβευτική του επιστροφή, σημειώνοντας τελικά το 100ο βάθρο του στο Grand Prix της Αυστραλίας.

Θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 200 χώρες από τον Φεβρουάριο.

Ανακοινώνοντας τo ντοκιμαντέρ, ο Marquez έγραψε: "Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι με έναν μόνο στόχο, να επιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο. Αξίζει τη σκληρή δουλειά; Είναι για μένα. ALL IN".

Η σειρά πέντε επεισοδίων είναι παραγωγή της Fast Brothers σε συνεργασία με το Red Bull Media House, το TBS και τη Dorna.

Ένα δελτίο τύπου ανέφερε: "Η σειρά απεικονίζει με άμεσο τρόπο, και με μοναδική πρόσβαση μέχρι τώρα, την πιο προσωπική πλευρά του Marc: τους κινδύνους της χειρουργικής επέμβασης και ότι το χέρι δεν αναρρώνει, την ταλαιπωρία του να μην μπορεί να είναι αυτός που ήταν πάνω σε μια μοτοσυκλέτα, την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων του... αλλά πάνω από όλα την ικανότητά του να ξεπερνά τις αντιξοότητες και τον ενθουσιασμό του να νιώθει ξανά αναβάτης και να ανεβαίνει στο βάθρο. Ανασκοπεί επίσης μερικές από τις βασικές στιγμές της καριέρας του, αυτές που έχουν κάνει τον Marc Marquez έναν από τους καλύτερους αναβάτες στην ιστορία".

Ο Ισπανός έσπασε άσχημα το δεξί του χέρι στο Ισπανικό Grand Prix το 2020, κάτι που τελικά τον απέκλεισε από ολόκληρη την σεζόν, καθώς υποβλήθηκε σε τρεις επεμβάσεις για την αντιμετώπιση του τραυματισμού.

Η πρώτη αποδείχθηκε ανεπιτυχής καθώς κατέστρεψε την πλάκα στο χέρι του προσπαθώντας να επιστρέψει στους αγώνες στη Jerez λίγες μέρες μετά την επέμβαση, ενώ η χειρουργική επέμβαση νούμερο δύο οδήγησε σε μόλυνση που εμπόδισε το χέρι του να επουλωθεί.

Έκανε μια τρίτη επέμβαση τον χειμώνα του 2020, η οποία τον εμπόδισε να λάβει μέρος στους δύο πρώτους αγώνες του 2021 — αν και τελικά θα επέστρεφε στη δράση, κερδίζοντας τρεις αγώνες εκείνη τη χρονιά.

Μια τέταρτη χειρουργική επέμβαση έγινε νωρίτερα φέτος στις ΗΠΑ, με τον Marquez να επιστρέφει στην Aragon, παρόλο που παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε να αγωνιστεί ξανά το 2022.

 

Δείτε το trailer: 

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Petrucci στα Superbikes το 2023!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Δεν έχω δει ποτέ την Yamaha να δουλεύει τόσο σκληρά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα