• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Θα μπορούσα να έχω γυρίσει στην Ducati
Αλλά δεν είχα πλέον το ίδιο πάθος
Νέα 22/11/2022 - 12:03

Η σχέση μεταξύ του Jorge Lorenzo και της Ducati δεν τελείωσε καλά. Ανακοινώθηκε ότι το συμβόλαιό του δεν θα επεκτεινόταν και για το 2019 και μετά από αυτό ο Lorenzo κατάφερε να πάρει τρεις νίκες, αλλά το 2019 θα τον έβρισκε στην Honda. Μια κίνηση που τελικά δεν οδήγησε σε πολλά, καθώς ο Jorge μετά γνωστοποίησε την προθυμία του να αποσυρθεί από τα MotoGP το 2019.

Παρόλα αυτά, ο Lorenzo θα είχε την ευκαιρία να συνεχίσει την καριέρα του και να το κάνει πάνω σε μια Desmosedici. Το είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο SER Catalunya.

"Τόσο για το 2020 όσο και για το 2021, είχα δύο ευκαιρίες να επιστρέψω στη Ducati", είπε. "Αλλά, την τελευταία στιγμή, δεν ένιωσα αυτό το πάθος ή την επιθυμία να υπογράψω".

Οι μέρες του Jorge ως αναβάτης είχαν τελειώσει.

"Μερικές φορές πρέπει να ξέρεις πότε να σταματήσεις. Αυτό είναι ένα επικίνδυνο άθλημα όπου μπορείς να βλάψεις τον εαυτό σου", συνέχισε. "Δεν ήθελα να ρισκάρω, γιατί δεν ένιωθα την ανάγκη να αγωνιστώ πια".

Η σχέση του με την Gigi Dall'Igna δεν χάλασε ποτέ, με τον Lorenzo να βρίσκεται στο γκαράζ της Ducati στη Valencia για να γιορτάσει την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος από τον Pecco Bagnaia.

"Είμαι σίγουρος ότι αν, το 2017, είχα την Ducati που έχουν σήμερα, τα αποτελέσματά μου θα ήταν πολύ καλύτερα". είπε ο Lorenzo. "Όταν ο Gigi έφτασε το 2014, βήμα-βήμα και μέσα από προσπάθειες και λάθη, κατάφερε να ενώσει όλα τα κομμάτια του παζλ, τόσο από τεχνικής άποψης όσο και από πλευράς αναβάτη, ώστε να υπάρχουν πολλές ανταγωνιστικές μοτοσυκλέτες και, αυτή τη στιγμή, είναι πρακτικά ασταμάτητοι".

Επόμενο άρθρο »

Αντισυμβατική η DNA με την DRR-022 στην EICMA

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα χειρουργική επέμβαση για τον Nakagami

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα