• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Bagnaia έχει πολλούς λόγους να χαμολεγάει
Τα οικονομικά μπόνους του Ιταλού για τις επιδόσεις του
Νέα 19/11/2022 - 16:37

Αν το να πάρεις το Πρωτάθλημα MotoGP από μόνο του δεν είναι ένα κίνητρο πηγαίας χαράς, ο Pecco Bagnaia έχει έναν άλλο λόγο να είναι χαρούμενος. Σε μια αξέχαστη σεζόν για την οικογένεια της Ducati, με την κατάκτηση των Πρωταθλημάτων των MotoGP και των Superbikes, ο Ιταλός αναβάτης που χάρισε στο εργοστάσιο της Borgo Panigale έναν τίτλο που ξέφευγε από τα χέρια τους από το 2007 έχει επίσης ένα πολύ μεγάλο μπόνους... που πάει στην τσέπη του.

Σύμφωνα με τη La Reppublica de Italia, ο Ιταλός είχε μισθό 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για όλη τη σεζόν του 2022, αλλά σε αυτό πρέπει να προστεθούν και τα μπόνους που κατάφερε να μαζέψει ο Bagnaia καθόλη την σεζόν.

Για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ο Pecco Bagnaia βραβεύτηκε με ένα χρηματικό έπαθλο 1,6 εκατομμυρίων ευρώ, συν ένα επιπλέον μπόνους 810 χιλιάδων ευρώ λόγω των προσωπικών του αποτελεσμάτων: 100 χιλιάδες ευρώ ανά νίκη αγώνα, συν άλλες 50 χιλιάδες για κάθε δεύτερη θέση και 30 χιλιάδες για κάθε τρίτη.

Και αν και οικονομικά όλα αυτά τα μπόνους είναι εξαιρετικά σημαντικά, ας μην ξεχνάμε και το έπαθλο που του έδωσε η Dorna, μέσω της συνεργασίας της με την BMW: ως ο καλύτερος αναβάτης στις κατατακτήριες κατά την διάρκεια της σεζόν, ο Bagnaia πήρε επίσης μια ολοκαίνουργια BMW M3 Competition Touring XDrive, που έχει κόστος γύρω στις 120 χιλιάδες ευρώ.

Με όλα αυτά, ο Bagnaia έχει πολλούς λόγους για να χαμογελά, φυσικά για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, ακόμα περισσότερο αφού ανέτρεψε την διαφορά των 91 βαθμών από τον Fabio Quartararo, συν όλα τα οικονομικά μπόνους και τα βραβεία που του δόθηκαν. Σίγουρα το να είσαι πρωταθλητής στα MotoGP είναι υπέροχο, αλλά και όλες αυτές οι «έξτρα» παροχές είναι κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο.

Επόμενο άρθρο »

Οι θέσεις που κέρδισαν και έχασαν οι αναβάτες στους αγώνες του 2022

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK: Phillip Island Πρώτος Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα