• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EICMA: τα μοντέλα που μας έκαναν εντύπωση
Νέα Αγοράς 09/11/2022 - 14:03

Η μεγάλη Έκθεση μοτοσυκλέτας που ανοίγει τις πύλες της για το κοινό αύριο, έχει να παρουσιάσει αρκετά ενδιαφέροντα νέα μοντέλα, αλλά και φέτος υπάρχουν αρκετές απουσίες, όπως των ΚΤΜ, BMW, Harley-Davidson, MV Agusta. 

Βέβαια όλοι οι υπόλοιποι είναι εκεί και το κοινό μπορεί να δει, να αγγίξει και να ανεβεί πάνω στα νέα μοντέλα.

Στην Honda η νέα Transalp XL750 έκλεψε την προσοχή, αλλά και η CL500 τυχαίνει καλής αποδοχής, όπως και το νέο ηλεκτρικό σκούτερ με μικρή μπαταρία, αλλά και μικρή αυτονομία, μόλις 40 χλμ.

Η Brouoh Superior έχει δύο πολύ εντυπωσιακά μοντέλα, με μπροστινό σύστημα ανάρτησης που θυμίζει το Paralevel της BMW.

Η Kawasaki έχει στόχο νωρίς στη δεκαετία του 2030 να έχει κινητήρες με καύσιμο το Υδρογόνο και μέχρι τότε παρουσίασε μια υβριδική έκδοση με ηλεκτροκινητήρα και βενζινοκινητήρα, ενώ έχει και τα πρώτα ηλεκτρικά της μοντέλα.

Στην Piaggio H Aprilia παρουσίασε ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό εντουράκι, ενώ όλη η υπόλοιπη γκάμα είναι ήδη γνωστή.

Στην Ducati μας εντυπωσίασε η νέα Panigale V4R με 240 ίππους, με φώτα και φλας! Επίσης η νέα V4 Diavel είναι μια μοτοσυκλέτα που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Στο περίπτερο CF η 450 SR είναι εκπληκτική μοτοσυκλέτα για ξεκίνημα στη σπορ οδήγηση και υπάρχει περίπτωση να πάρει και έγκριση για το Πρωτάθλημα SSP300. O Tom Luthi με τους οδηγούς της ομάδας στην Moto 3, Artigas και Kelso ήταν εκεί και εκθείαζαν την επιτυχία του μοντέλου ήδη σε πολλές αγορές του κόσμου. Η γυμνή ΝΚ C22 επίσης έκλεψε βλέμματα.

Στην Suzuki ξεχώρισε η 8S και για την οδηγό της...

Η Yamaha έχει ως κύριο έκθεμα τη νέα Tracer GT 9+, η οποία διαθέτει και ραντάρ με Adaptive control, δηλαδή προσαρμοζόμενη ρύθμιση της ταχύτητας ανάλογα με την ταχύτητα του οχήματος μπροστά, κάτι πάρα πολύ χρήσιμο και για την ασφάλεια. Το νέο Χ-ΜΑΧ300 επίσης είναι εδώ, όπως και εκδόσεις GT των ΜΤ-07 & ΝΙΚΕΝ. 

Η Fantic έχει μεγάλο περίπτερο και η εντούρο της ξεχώρισε.

Στην Indaian η FΤ 1200 απέκτησε και μικρά αεροδυναμικά βοηθήματα.

Η Ζero που είναι πρωτοπόρος στις μεγάλες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες έχει ως αιχμή του δόρατος την DSR X, που είναι μια μεγάλη διπλής προσωπικότητας μοτοσυκλέτας, έτοιμη για μεγαλύτερα ταξίδια, με αυξημένη αυτονομία. 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Nέα Honda XL750 Transalp

« Προηγούμενο άρθρο

EICMΑ: O Pininfarina στους 2 τροχούς με την Vmoto Soco!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα