• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παρουσίαση της οικογένειας XMAX της Yamaha
Τεστ-Μοντέλα 30/10/2022 - 19:41

Η Yamaha παρουσίασε τα νέα μοντέλα XMAX για το 2023, με νέα εμφάνιση σε συνδυασμό με νέες οθόνες βελτιωμένη άνεση και λειτουργικότητα. Η σειρά ΧΜΑΧ περιλαμβάνει τα μοντέλα, XMAX 300 Tech MAX, XMAX 300, XMAX 125 Tech MAX και XMAX 125.

Η ιστορία της σειράς Sport Scooter MAX της Yamaha ξεκίνησε πριν από δύο δεκαετίες το 2001 με το εμβληματικό Yamaha TMAX. Το πραγματικά εντυπωσιακό ΤΜΑΧ δημιούργησε ουσιαστικά μια νέα κατηγορία την Sport Scooters συνδυάζοντας τις επιδόσεις και το κράτημα μιας μοτοσυκλέτας με την ευχρηστία και την άνεση ενός scooter. 

Το επόμενο βήμα της Yamaha στη δημιουργία της σειράς XMAX έγινε το 2006, όταν η Yamaha παρουσίασε το ΧΜΑΧ 250 κ.εκ., το οποίο ακολούθησαν σύντομα, τα μοντέλα των 125 και 400 κ.εκ. Το 2017, η παρουσίαση του XMAX 300 ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τη θέση της Yamaha και σήμερα οι πωλήσεις της σειράς XMAX έχουν ξεπεράσει τα 750.000 σκούτερ TMAX και XMAX.


XMAX300
XMAX300

Νέο XMAX 300 Tech MAX: Περισσότερο MAX από ποτέ!

Η δυναμική σειρά MAX δεν μένει ποτέ στάσιμη και ένα από τα μυστικά της εντυπωσιακής επιτυχίας της τα τελευταία 15 χρόνια, είναι η συνεχής εξέλιξη, τόσο τεχνολογικά όσο και στυλιστικά.

Για το 2023, το νέο XMAX 300 Tech MAX έχει ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση και αίσθηση που υπογραμμίζουν το κύρος του απόλυτου Sports Scooter μεσαίου κυβισμού, το οποίο γεμιζει περηφάνια κάθε ιδιοκτήτη. Φροντίζοντας να διατηρήσουν τον ξεχωριστό και εξαιρετικά δημοφιλή MAX χαρακτήρα του, οι σχεδιαστές της Yamaha δημιούργησαν ένα εντελώς νέο όχημα με ριζικά αλλαγμένους προβολείς, το οποίο υπόσχεται να ενθουσιάσει τον αναβάτη του. Το νέο XMAX 300 Tech MAX προσφέρει υψηλά επίπεδα ευελιξίας μέσα στην κίνηση της πόλης. Παράλληλα, προσφέρει μια σπορ εμπειρία οδήγησης που συνδυάζεται με κορυφαία άνεση. Κατασκευάστηκε για να ξεπεράσει τις προσδοκίες των νέων ιδιοκτητών, αλλά και των παλιών κατόχων μοντέλου MAX.

Οι σχεδιαστές της Yamaha επικεντρώθηκαν στη δημιουργία μιας εντελώς νέας εμφάνισης, με πιο ρέουσες γραμμές που τονίζουν τον εκπληκτικό σπορ χαρακτήρα και την ευελιξία του σκούτερ. Σχεδόν κάθε στοιχείο της κομψής, σπορ εξωτερικής σχεδίασης του XMAX 300 Tech MAX έχει ανασχεδιαστεί, ώστε να δημιουργηθεί ένα πιο εντυπωσιακό όχημα που θα προσφέρει την ιδανική ισορροπία μεταξύ επιδόσεων, στυλ, άνεσης και λειτουργικότητας.

Οι αλλαγές όμως δεν περιορίστηκαν στην εξωτερική σχεδίαση. Οι αναβάτες του XMAX 300 Tech MAX μπορούν πλέον να επωφελούνται από συνδεσιμότητα smartphone και πλοήγηση Garmin μέσω της νέας, πολλαπλών θεμάτων οθόνης TFT 4,2 ιντσών. Παράλληλα, βελτιώθηκαν η ποιότητα οδήγησης, η άνεση, η αίσθηση των φρένων και το συνολικό φινίρισμα.

Σχεδιασμένο για τους αναβάτες που επιθυμούν υψηλές προδιαγραφές και εξαιρετική αξία, το XMAX 300 στη βασική του έκδοση, διαθέτει την ολοκαίνουρια εξωτερική σχεδίαση της αποκλειστικής έκδοσης XMAX 300 Tech MAX και για το 2023, έχει εφοδιαστεί με μια νέα οθόνη LCD 4,3" που συνδέεται με smartphone.  

 

Δυναμική και φουτουριστική εξωτερική σχεδίαση

Το μπροστινό μέρος του φέρινγκ του XMAX 300 Tech MAX ανασχεδιάστηκε για να δημιουργηθεί ένα φουτουριστικό, σφιχτό στυλ, το οποίο προσφέρει απαράμιλλη παρουσία στο δρόμο. Τα πιο αιχμηρά, γωνιώδη άνω πάνελ προσδίδουν αίσθηση δύναμης, ενώ το νέο φέρινγκ συμπληρώνεται ιδανικά, από τα νέου στυλ καλύμματα του πιρουνιού.

Η τολμηρή, σπορ νέα εμφάνιση ενισχύεται από τα φλας που έχουν τοποθετηθεί πιο ψηλά στις δύο πλευρές του ανεμοθώρακα και είναι εξαιρετικά ευκρινή στους υπόλοιπους οδηγούς, όταν το σκούτερ κινείται στην πυκνή κυκλοφορία της πόλης. Η μπροστινή όψη του φέρινγκ και τα καλύμματα του πιρουνιού, δίνουν την εντύπωση ενός ανεστραμμένου τριγώνου που ενισχύει την αίσθηση ευελιξίας.

 

Στενό προφίλ και μεταφορά των μαζών προς τα εμπρός

Το ολοκαίνουριο φέρινγκ συνδυάζεται με νέο, στενότερο πλευρικό προφίλ, το οποίο τονίζει τον σπορ χαρακτήρα του νέου XMAX 300 Tech MAX. Τα χαρακτηριστικά, εμβληματικά μπούμερανγκ της σειράς MAX έχουν ανασχεδιαστεί ώστε να δημιουργηθεί ένα δυναμικό, σφιχτό στυλ, με τις μάζες να συγκεντρώνονται πιο μπροστά. Αυτή η σχεδίαση δίνει την εντύπωση της κίνησης προς τα εμπρός και φέρνει τις επιδόσεις σε πρώτο πλάνο, ακόμα και όταν το σκούτερ είναι σταματημένο.

Στην αριστερή πλευρά του σκούτερ, το νέας εμφάνισης, τρισδιάστατο μπούμερανγκ παρέχει μια ομαλή και ισχυρή οπτική ροή, από το ψαλίδι μέχρι το εμπρός μέρος της σέλας και τον άξονα του μπροστινού τροχού, δημιουργώντας μια αρμονική αύνδεση που εντυπωσιάζει. Το ίδιο ισχύει και στη δεξιά πλευρά, όπου το μπούμερανγκ παρέχει αδιάκοπη ροή από το τελικό της εξάτμισης έως τον μπροστινό τροχό, προσφέροντας μια συμμετρία που υπογραμμίζει την premium εμφάνιση και την υψηλή ποιότητα του νέου XMAX 300 Tech MAX.

Το XMAX 300 Tech MAX είναι εξοπλισμένο με πιρούνι τύπου μοτοσυκλέτας. Η νέα εξωτερική σχεδίαση που συγκεντρώνει τις μάζες πιο μπροστά και οι ρέουσες γραμμές, εστιάζουν την προσοχή στο μπροστινό μέρος του σκούτερ και ενισχύουν την αίσθηση ευελιξίας. Το νέο μοντέλο διαθέτει επίσης, πάνελ δίπλα στα μαρσπιέ του συνεπιβάτη, τα οποία είναι ανθεκτικά στις γρατσουνιές. Στα νέα μπούμερανγκ αριστερά και δεξιά, έχουν ενσωματωθεί αεραγωγοί που απομακρύνουν τη θερμότητα από τον κινητήρα.

Ολοκαίνουρια, έγχρωμη οθόνη TFT 4,2": Συνδεσιμότητα και πλοήγηση μέσω smartphone

Το XMAX 300 Tech MAX είναι εξοπλισμένο με έναν από τους πιο εντυπωσιακούς πίνακες οργάνων που μπορείτε να βρείτε σε οποιοδήποτε Sport Scooter. Αυτά τα ολοκληρωμένα όργανα περιλαμβάνουν μια νέα, προηγμένη έγχρωμη οθόνη infotainment TFT 4,2 ιντσών, η οποία συνδέεται με smartphone και μπορεί να λειτουργήσει ως ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης.

Η ενσωματωμένη μονάδα ελέγχου επικοινωνίας (CCU) επιτρέπει τη σύνδεση του σκούτερ με smartphone μέσω Bluetooth. Μετά τη λήψη της δωρεάν εφαρμογής MyRide της Yamaha και τη ζεύξη της συσκευής με το όχημα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια σειρά λειτουργιών.

Η έγχρωμη οθόνη TFT 4,2" είναι σε θέση να λαμβάνει μηνύματα, email και ειδοποιήσεις, εμφανίζοντας τις σχετικές πληροφορίες στην οθόνη. Η αναπαραγωγή μουσικής και άλλες λειτουργίες του smartphone μπορούν να ενεργοποιηθούν και να προσφέρουν μοναδική και πιο συναρπαστική εμπειρία οδήγησης. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα πληροφοριών και υπηρεσιών, όπως είναι η ένταση του ήχου, ο καιρός και η γλώσσα, καθώς και οι πληροφορίες που σχετίζονται με το όχημα, την οδήγηση και άλλους παράγοντες.

Σύστημα πλοήγησης Garmin*

Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής Garmin StreetCross στο smartphone και τη σύνδεση με τη CCU του XMAX 300 Tech MAX, οι αναβάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλοήγηση Garmin, στην έγχρωμη οθόνη TFT 4,2 ιντσών του συστήματος infotainment. Αυτό το εξελιγμένο σύστημα επιτρέπει την αναζήτηση με βάση την τοποθεσία, το όνομα και διάφορες άλλες μεθόδους, μέσω του smartphone.

Μόλις ρυθμιστεί η διαδρομή, ο αναβάτης μπορεί να κάνει μεγέθυνση και σμίκρυνση, χρησιμοποιώντας τους διακόπτες του τιμονιού. Η εφαρμογή Garmin StreetCross παρέχει πληροφορίες για την κίνηση σε πραγματικό χρόνο, καθώς και για τα όρια ταχύτητας, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, την απόσταση και τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης στον προορισμό. Παρέχει επίσης, πληροφορίες για πιθανούς κινδύνους, όπως είναι η ύπαρξη κλειστών στροφών στη συνέχεια της διαδρομής.

Η εφαρμογή πλοήγησης δεν θα είναι διαθέσιμη σε ορισμένες χώρες. Σε ορισμένες χώρες δεν παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τα όρια ταχύτητας, την κίνηση κ.λπ. Τα όρια ταχύτητας ενδέχεται να μην ενημερώνονται εγκαίρως και είναι πιθανό να αλλάζουν ανάλογα με την ώρα της ημέρας, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση σχολείων ή εργοταξίων.

 

Ξεχωριστό ταχύμετρο LCD 3,2"

Το ταχύμετρο εμφανίζεται σε μια ξεχωριστή οθόνη LCD 3,2", η οποία βρίσκεται επάνω από τη νέα οθόνη TFT 4,2". Η δευτερεύουσα οθόνη είναι εξαιρετικά ευανάγνωστη, ενώ η απομάκρυνση των πληροφοριών από την οθόνη του συστήματος infotainment επιτρέπει ακόμα μεγαλύτερη ευκρίνεια. Η απομάκρυνση του ταχύμετρου από την κεντρική οθόνη, επιτρέπει στον αναβάτη να αλλάζει λειτουργίες στην πολλαπλών θεμάτων οθόνη TFT. Παράλληλα, μπορεί να βλέπει την ταχύτητα και άλλες σημαντικές πληροφορίες, ανεξάρτητα από το μενού που θα επιλέξει στη νέα οθόνη TFT.

Ριζοσπαστικός, νέος προβολέας και πίσω φως σε σχήμα X

Το XMAX 300 Tech MAX διαθέτει μια ριζοσπαστική, νέα όψη, η οποία οφείλεται στη χαρακτηριστική διάταξη των προβολέων και των φώτων θέσης. Το σχήμα Χ, είναι μοναδικό σε αυτό το νέο μοντέλο. Η εξαιρετικά μοντέρνα εμφάνιση ταιριάζει απόλυτα με την ολοκαίνουρια εξωτερική σχεδίαση και χαρίζει στο μοντέλο του 2023, άμεσα αναγνωρίσιμη, φουτουριστική εμφάνιση που ξεχωρίζει από κάθε άλλο μοντέλο.

Το ανασχεδιασμένο πίσω φως LED περιλαμβάνει φώτα πέδησης που σχηματίζουν το γράμμα X όταν ανάβουν. Περιλαμβάνει επίσης, ενσωματωμένα πίσω φλας που προσδίδουν ομοιογένεια και, κομψή εμφάνιση. Τα νέα υψηλής ευκρίνειας μπροστινά φλας σχεδιάστηκαν ειδικά, για εύκολη θέαση από τους διερχόμενους οδηγούς σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας.

Νέα σέλα με βελτιωμένη πρόσβαση στο έδαφος

Η σέλα του νέου XMAX 300 Tech MAX ανασχεδιάστηκε, για πιο άνετη οδήγηση και εύκολη πρόσβαση των ποδιών στο έδαφος. Το σχήμα του μπροστινού μέρους της σέλας έχει αναθεωρηθεί, για να γίνει πιο ευχάριστη η οδήγηση στην κίνηση, όπου απαιτούνται συχνές στάσεις και εκκινήσεις.

XMAX125
XMAX125

Οι αναβάτες μπορούν να χρησιμοποιούν τον μεγάλο χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα για να μεταφέρουν τα πάντα, από προμήθειες έως εξοπλισμό γυμναστηρίου. Όταν το σκούτερ είναι σταθμευμένο, στον χώρο αποθήκευσης μπορούν να τοποθετηθούν 2 κράνη full-face**.

Λεπτότερη και κοντύτερη, η νέου σχήματος σέλα συνέβαλε στη διατήρηση μικρών διαστάσεων σε αυτό το νέο μοντέλο.

Σέλα και καλύμματα καπακιού από δερματίνη / Νέου στυλ μαρσπιέ αλουμινίου

Για ακόμα περισσότερη πολυτέλεια, το XMAX 300 Tech MAX διαθέτει αποκλειστική επένδυση σέλας από δερματίνη, καθώς και χρυσαφί ραφές. Το ίδιο υψηλής ποιότητας υλικό έχει χρησιμοποιηθεί και στα καλύμματα του καπακιού του χώρου αποθήκευσης, για αρμονία και ακόμα πιο έντονη αίσθηση πολυτέλειας. Επίσης, τα αλουμινένια μαρσπιέ σε συνδυασμό με την επένδυση της σέλας από δερματίνη, προσδίδουν αποκλειστικό χαρακτήρα στο Tech MAX.

Νέοι μηχανισμοί ανεμοθώρακα και αλουμινένιοι βραχίονες καθρεπτών

Το νέο μοντέλο διατηρεί τον ίδιο ρυθμιζόμενο ανεμοθώρακα, ενώ για βελτιωμένη λειτουργία και μεγαλύτερη άνεση, οι μηχανισμοί που επιτρέπουν τη ρύθμιση σε χαμηλή και ψηλή θέση έχουν ανασχεδιαστεί. Επίσης, για ελαφρώς μειωμένο βάρος και βελτιωμένη ποιότητα, οι βραχίονες των καθρεπτών έχουν κατασκευαστεί από αλουμίνιο.

Αποκλειστικά χρώματα Tech MAX

Για κορυφαία εμφάνιση, ορισμένα πλαστικά εξαρτήματα του XMAX 300 Tech MAX διαθέτουν ειδικό ημι-μεταλλικό γυαλιστερό φινίρισμα που ενισχύει το συνολικό στυλ και συμπληρώνει τα αποκλειστικά χρώματα.

Κύρια χαρακτηριστικά του XMAX 300 Tech MAX

Νέα χαρακτηριστικά:

  • Ολοκαίνουριο στυλ: δυναμική εμφάνιση και υψηλή ποιότητα MAX
  • Έγχρωμη, πολλαπλών θεμάτων οθόνη infotainment TFT 4,2 ιντσών
  • Συνδεσιμότητα με smartphone
  • Σύστημα πλοήγησης Garmin*
  • Ταχύμετρο LCD 3,2 ιντσών
  • Αποκλειστικοί νέοι προβολείς LED σχήματος X και πίσω φως LED σχήματος X
  • Ανασχεδιασμένη σέλα με καλή εφαρμογή και εξαιρετική πρόσβαση των ποδιών στο έδαφος.
  • Επένδυση σέλας και καλύμματα καπακιού από δερματίνη
  • Μαρσπιέ αλουμινίου με νέο στυλ
  • Αποκλειστικό χρώμα Tech MAX
  • Ειδικό ημι-μεταλλικό γυαλιστερό φινίρισμα σε πλαστικά μέρη του σκούτερ.
  • Ψηλά τοποθετημένα μπροστινά φλας

Συνέχεια χαρακτηριστικών:

  • Ισχυρός και οικονομικός κινητήρας Blue Core 300 κ.εκ. προδιαγραφών EURO5
  • Πιρούνι τύπου μοτοσυκλέτας
  • Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης
  • Σύστημα ανάφλεξης χωρίς κλειδί (Smart Key)
  • Χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα για 2 κράνη full-face**
  • Φώτα θέσης και φλας LED
  • Ανεμοθώρακας με δύο θέσεις ρύθμισης
  • Ρυθμιζόμενο τιμόνι
  • Πρίζα 12V
  • Μπροστινός τροχός 15 ιντσών, πίσω τροχός 14 ιντσών

Δισκόφρενα εμπρός και πίσω

Η εφαρμογή πλοήγησης δεν θα είναι διαθέσιμη σε ορισμένες χώρες. Σε ορισμένες χώρες δεν παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τα όρια ταχύτητας, την κίνηση κ.λπ. Τα όρια ταχύτητας ενδέχεται να μην ενημερώνονται εγκαίρως και είναι πιθανό να αλλάζουν ανάλογα με την ώρα της ημέρας, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση σχολείων ή εργοταξίων.

**Ανάλογα με το μοντέλο του κράνους.

 

XMAX 300 – το αυθεντικό DNA της σειράς MAX

Ως η κορυφαία επιλογή στην κατηγορία Sport Scooter για την Ευρώπη, η Yamaha έχει ως πολιτική της, τη διάθεση της ευρύτερης σειράς μοντέλων, σε κάθε πελάτη της. Με την ίδια δυναμική νέα εξωτερική εμφάνιση, τους ριζοσπαστικούς προβολείς και το πίσω φως LED σε σχήμα X, καθώς και με διάφορες αναβαθμίσεις στο πλαίσιο, όπως είναι το νέο σχήμα της σέλας και η βελτιωμένη αίσθηση στο φρενάρισμα, το νέο XMAX 300 είναι το ιδανικό όχημα για αναβάτες που αναζητούν ένα υψηλών προδιαγραφών Sport Scooter με μοναδική εμφάνιση, ισχυρή απόδοση, εξαιρετική αξία, καθώς και με το αυθεντικό DNA της σειράς MAX.

Νέα οθόνη LCD 4,3 ιντσών με συνδεσιμότητα smartphone

Οι αναβάτες του XMAX 300 μπορούν να διατηρούν την επαφή τους με φίλους, συγγενείς και συναδέλφους σε κάθε διαδρομή, μέσω της νέας οθόνης LCD 4,3 ιντσών, η οποία συνδέεται με smartphone μέσω μιας νέας Μονάδας Ελέγχου Επικοινωνίας (CCU). Στις πληροφορίες που εμφανίζονται στην οθόνη περιλαμβάνονται η κατάσταση της μπαταρίας του τηλεφώνου, η κατάσταση της σύνδεσης, η αυτόματη ρύθμιση της ώρας, οι εισερχόμενες κλήσεις, οι αναπάντητες κλήσεις και τα μηνύματα που έχουν ληφθεί.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πολλές τεχνικές πληροφορίες που αφορούν στη λειτουργία του οχήματος, κάνοντας λήψη της δωρεάν εφαρμογής MyRide της Yamaha και συνδέοντας το σκούτερ με το smartphone σας μέσω Bluetooth. Οι αναβάτες μπορούν να δουν δεδομένα για την τελευταία θέση στάθμευσης, τη μέση κατανάλωση καυσίμου, την κατάσταση της μπαταρίας, το σέρβις/συντήρηση, τις δυσλειτουργίες, τις λεπτομέρειες της διαδρομής, την ταχύτητα, το χρόνο οδήγησης, τη γωνία κλίσης στις στροφές και για πολλά άλλα.

Η εύχρηστη εφαρμογή MyRide παρέχει στον αναβάτη του XMAX 300, τη δυνατότητα να ανατρέχει στις αγαπημένες του διαδρομές, να συγκρίνει τους χρόνους των διαδρομών του και να απολαμβάνει περισσότερο την οδήγηση.

Ειδικά χαρακτηριστικά του XMAX 300

  • Νέα οθόνη LCD 4,3 ιντσών με συνδεσιμότητα smartphone
  • Η Μονάδα Ελέγχου Επικοινωνίας (CCU) επιτρέπει την πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες
  • Στάνταρ κάλυμμα σέλας και καλύμματα καπακιού
  • Μαρσπιέ από ανάγλυφο πλαστικό υλικό
  • Στάνταρ φινίρισμα στα εξωτερικά μέρη

 Τιμή και διαθεσιμότητα

Το XMAX 300 Tech MAX θα είναι διαθέσιμο στους Επίσημους Συνεργάτες της Yamaha από το Μάιο του 2023, ενώ το XMAX 300 θα είναι διαθέσιμο από το Μάρτιο του 2023.

Χρώματα

XMAX 300 Tech MAX                   Dark Petrol & Tech Black – νέο

XMAX 300                                       Icon Blue & Sonic Grey

 

 

XMAX 125 Tech MAX / XMAX 125: Πολυτελής, αστική μετακίνηση.

Διαθέτοντας την ίδια δυναμική νέα εμφάνιση και την έγχρωμη οθόνη TFT 4,2 ιντσών με συνδεσιμότητα smartphone, και πλοήγηση, του XMAX 300 Tech MAX του 2023, το νέο XMAX 125 Tech MAX φέρνει το αυθεντικό DNA της σειράς MAX στα μοντέλα εισόδου της κατηγορίας Sport Scooter. Με την υπέροχη εμφάνιση, την ευελιξία και την ζωηρή του απόδοση, αυτό το υψηλών προδιαγραφών σκούτερ είναι ένα από τα μοντέλα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην κατηγορία του.

Σχεδιασμένο για όσους οδηγούν καθημερινά στην πόλη και αναζητούν την τέλεια ισορροπία μεταξύ κορυφαίου στυλ και αξίας, το νέο XMAX 125 διαθέτει το ίδιο πλαίσιο και τη νέα εξωτερική σχεδίαση του XMAX 300 του 2023. Με νέα οθόνη LCD 4,3 ιντσών που παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης με smartphone, αυτό το δημοφιλές Sport Scooter προσφέρει εντυπωσιακές προδιαγραφές σε ελκυστική τιμή.

Σπορ, με όμορφη εμφάνιση, λειτουργικότητα και ευελιξία, αυτά είναι τα ιδανικά οχήματα αστικής μετακίνησης, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 200.000 XMAX 125 Tech MAX & XMAX 125. Ιδιαίτερα σημαντικό για τους πολλούς οδηγούς αυτοκινήτων που αναζητούν έναν καλύτερο και εξυπνότερο τρόπο αστικής μετακίνησης, είναι το γεγονός ότι τα XMAX 125 Tech MAX και XMAX 125 μπορούν να οδηγηθούν με δίπλωμα κατηγορίας Β***. Αυτά τα Sport Scooter της Yamaha είναι δύο από τα πιο κομψά και πρακτικά σκούτερ και απευθύνονται σε σύγχρονους αναβάτες που θέλουν να μειώσουν το κόστος του καυσίμου, αλλά και το χρόνο κάλυψης της κάθε διαδρομής τους στην πόλη.

Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά και οι εξαιρετικά αποδοτικοί κινητήρες Blue Core 125 κ. εκ. προδιαγραφών EURO5, διαθέτουν έξυπνη τεχνολογία Start & Stop που εξασφαλίζει εξαιρετική οικονομία καυσίμου και πολύ χαμηλές εκπομπές καυσαερίων. Προσιτό, οικονομικό και πρακτικό, το XMAX 125 Tech MAX / XMAX 125 της Yamaha είναι το ιδανικό μέσο για τους αναβάτες των πόλεων που αναζητούν μια ρεαλιστική, διασκεδαστική εναλλακτική πρόταση αντί του αυτοκινήτου και των μέσων μαζικής μεταφοράς.

 

Κύρια χαρακτηριστικά του XMAX 125 Tech MAX

Νέα χαρακτηριστικά:

  • Ολοκαίνουριο στυλ: δυναμική εμφάνιση και υψηλή ποιότητα MAX
  • Έγχρωμη οθόνη infotainment TFT 4,2 ιντσών
  • Σύστημα πλοήγησης Garmin*
  • Ταχύμετρο LCD 3,2 ιντσών
  • Αποκλειστικοί νέοι προβολείς LED σχήματος X και πίσω φως LED σχήματος X
  • Ανασχεδιασμένη σέλα με καλή εφαρμογή και εξαιρετική πρόσβαση των ποδιών στο έδαφος.
  • Χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα για 2 κράνη full-face**
  • Επένδυση σέλας και καλύμματα καπακιού από δερματίνη
  • Μαρσπιέ αλουμινίου με νέο στυλ
  • Αποκλειστικό χρώμα Tech MAX
  • Ειδικό ημι-μεταλλικό γυαλιστερό φινίρισμα σε πλαστικά μέρη του σκούτερ.
  • Ψηλά τοποθετημένα μπροστινά φλας

Συνέχεια χαρακτηριστικών:

  • Δυνατότητα οδήγησης με δίπλωμα κατηγορίας Β***
  • Ισχυρός και οικονομικός κινητήρας Blue Core 125 κ.εκ. προδιαγραφών EURO5
  • Τεχνολογία Start & Stop με δυνατότητα απενεργοποίησης (on/off)
  • Εξαιρετική οικονομία καυσίμου
  • Χαμηλές εκπομπές CO²
  • Πιρούνι τύπου μοτοσυκλέτας
  • Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης
  • Σύστημα ανάφλεξης χωρίς κλειδί (Smart Key)
  • Φώτα θέσης και φλας LED
  • Ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας
  • Ρυθμιζόμενο τιμόνι
  • Πρίζα 12V
  • Μπροστινός τροχός 15 ιντσών, πίσω τροχός 14 ιντσών
  • Δισκόφρενα εμπρός και πίσω

 

Η εφαρμογή πλοήγησης δεν θα είναι διαθέσιμη σε ορισμένες χώρες. Σε ορισμένες χώρες δεν παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τα όρια ταχύτητας, την κίνηση κ.λπ. Τα όρια ταχύτητας ενδέχεται να μην ενημερώνονται εγκαίρως και είναι πιθανό να αλλάζουν ανάλογα με την ώρα της ημέρας, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση σχολείων ή εργοταξίων.

**Ανάλογα με το μοντέλο του κράνους

*** Ενδεχομένως να ισχύουν περιορισμοί ανά χώρα βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας. Η Yamaha συνιστά σε όλους τους αναβάτες να παρακολουθήσουν μαθήματα οδήγησης μοτοσυκλέτας πριν οδηγήσουν οποιοδήποτε δίτροχο ή τρίτροχο όχημα.

 

Ειδικά χαρακτηριστικά του XMAX 125

  • Νέα οθόνη LCD 4,3 ιντσών με συνδεσιμότητα smartphone
  • Η Μονάδα Ελέγχου Επικοινωνίας (CCU) επιτρέπει την πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες
  • Στάνταρ κάλυμμα σέλας και καλύμματα καπακιού
  • Μαρσπιέ από ανάγλυφο πλαστικό υλικό
  • Στάνταρ φινίρισμα στα εξωτερικά μέρη

 

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το XMAX 125 Tech MAX θα είναι διαθέσιμο στους Επίσημους Συνεργάτες της Yamaha από τον Ιούνιο του 2023, ενώ το XMAX 125 θα είναι διαθέσιμο από τον Απρίλιο του 2023. Για πιο αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την τιμή πώλησης στη χώρα σας, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο τύπου του Εισαγωγέα της Yamaha.

Χρώματα

XMAX 125 Tech MAX             Dark Petrol & Tech Black – νέο

XMAX 125                                Icon Blue & Sonic Grey

 

 

Επόμενο άρθρο »

Παρουσίαση του Honda X-ADV μοντέλο 2023

« Προηγούμενο άρθρο

BMW M 1000 R - Mια γυμνή Supersport Roadster στα 199 κιλά με 210 ίππους!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα