• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: Moto3 ΕΔ3
O David Muñoz στην πρώτη θέση
Νέα 22/10/2022 - 06:14

Ο Dennis Foggia της Leopard Racing παραμένει ο ταχύτερος μετά τις ΕΔ3 στο PETRONAS Grand Prix της Μαλαισίας, αλλά ο αναβάτης που προσπαθεί να προσπεράσει για την δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ο Sergio Garcia, έχει πλέον εξασφαλίσει την θέση του στις ΚΑΤ2 αυτό το απόγευμα του Σαββάτου. Ο Garcia φαινόταν σε ασταθές έδαφος καθώς παρέμενε 14ος στους συνδυασμένους χρόνους στα τελευταία λεπτά των ΕΔ3, αλλά στη συνέχεια ανέβηκε θέσεις. Δεν κατάφερε να ανέβει στην κορυφή των ΕΔ3 – αυτή η θέση κατακτήθηκε από τον David Muñoz με 2:12.418 – και ο Foggia πέτυχε 2:12.226 στις ΕΔ1, αλλά έχει γίνει δουλειά προς το παρόν για τον αναβάτη της GASGAS. 

Η βροχή κατά τη διάρκεια της νύχτας άφησε σημαντικά κομμάτια υγρασίας γύρω από την πίστα και αρκετοί αναβάτες αποφάσισαν ότι δεν χρειαζόταν να βγουν στην πίστα, τουλάχιστον στα πρώτα στάδια. Ο Guevara ήταν ταχύτερος με 2:14.141 στα πρώτα στάδια, προτού ο Carlos Tatay γίνει ο πρώτος αναβάτης που βελτιώθηκε σε σχέση με την Παρασκευή, όταν έβαλε νέο λάστιχο και σημείωσε 2:13.521 με λιγότερο από έξι λεπτά να απομένουν. Η προσπάθεια τον ανέβασε μόλις στη 17η θέση στους συνδυασμένους χρόνους, αλλά ήταν μια προειδοποιητική βολή για τον Garcia, ο οποίος ήταν 14ος.


Πράγματι, ο Garcia ήταν ο επόμενος που ανέβηκε στην κορυφή των ΕΔ3, κάνοντας 2:13.508, αλλά αυτός ο χρόνος συνέχιζε να είναι χειρότερος από τον αντίστοιχο χρόνο του την Παρασκευή. Στη συνέχεια, ο Ισπανός σημείωσε 2:12.801 για να κρατηθεί με ασφάλεια στην 14αδα, πριν ο Ayumu Sasaki τον ξεπεράσει κατά ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου και στη συνέχεια ο Muñoz ξανανέβει στην πρώτη θέση, με την καρό σημαία να κυματίζει. Ως εκ τούτου, η πρώτη πεντάδα για τις ΕΔ3 θα ήταν ο David Muñoz, ο Tatsuki Suzuki που πέτυχε στο τέλος 2:12.559, ο Izan Guevara με 2:12.721, o Ayumu Sasaki με 2:12.732 και ο Sergio Garcia.

Ο Foggia ήταν μόλις 10ος στις ΕΔ3 με 2:13.307, αλλά εξακολουθεί να υπερηφανεύεται για τον ταχύτερο γύρο του Σαββατοκύριακου, μπροστά από τους Sasaki, Muñoz, Suzuki, Guevara, Garcia, Masia, Rossi,  Moreira και Ortola. Ο Tatay τελικά έκανε αρκετά καλό χρόνο για να κερδίσει την 11η θέση στους συνδυασμένους χρόνους, μπροστά από τους Nepa, Holgado και Migno που περνάνε στις δεύτερες κατατακτήριες. 

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Moto2 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK Αργεντινή: ΕΔ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα