• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Ήξερα από πριν ποιοί θα είναι πραγματικά γρήγοροι
Σε αυτές τις συνθήκες
Νέα 04/10/2022 - 19:01

Δεν ήταν έκπληξη το γεγονός ότι οι αναβάτες που είναι γνωστοί για την ικανότητά τους στο βρεγμένο βρέθηκαν σύντομα στο μπροστινό μέρος του αγώνα της Ταϊλάνδης και οι συνήθεις ύποπτοι δεν ήταν έκπληξη για τον Miller, δηλώνοντας:

"Όταν φτάνουμε στο κομμάτι του ...αγνώστου, του να μην είμαστε στο βρεγμένο και μετά ξαφνικά να βγαίνουμε στο βρεγμένο - ξέρω ήδη ποιοί είναι οι τύποι που θα είναι πραγματικά γρήγοροι".

"Γενικά - ξέρω ότι εγώ θα είμαι αρκετά γρήγορος, ξέρω ότι ο Miguel θα είναι πολύ γρήγορος, ξέρω ότι ο Zarco θα είναι πολύ γρήγορος, είμαστε κάπως οι τρεις που μπορούμε να προσαρμοστούμε. Ήμουν λίγο νευρικός για τον Petrux, σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να μας περάσει από το πίσω μέρος!".

Ο αναβάτης της Ducati Lenovo τα έδωσε όλα στην πίστα καθώς κρατήθηκε κοντά στον Oliveira, αλλά σημείωσε ότι υπήρχαν ορισμένα σημεία της πίστας όπου ήταν πιο δυνατός και άλλα όπου ένιωθε ότι η μοτοσυκλέτα ήταν σε μειονεκτική θέση, αποκαλώντας το έναν «γύρο δύο ημιχρόνων». Ο MIller εξήγησε:

"Πηγαίνω στη στροφή τρία και ειλικρινά είμαι ήρεμος, είμαι ακριβώς πάνω του, βγαίνω από την προτελευταία στροφή, αυτή η επιτάχυνση… και λέω «σε αφήνει πολύ πίσω!» Έκανα αυτή τη συζήτηση στο κεφάλι μου, έπρεπε να κάνω σκληρή δουλειά, αλλά μου έλειπε κάτι σε αυτές τις στροφές".

Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ο #43 μπόρεσε να "μαζέψει" λίγο τον χρόνο και έκανε μια τελευταία μεγάλη έφοδο στον τελευταίο γύρο, αλλά μέχρι τότε ο Oliveira ήταν εκτός απόστασης βολής.

"Ο Miguel ήταν σίγουρα πολύ πιο γρήγορος σε αυτούς τους δύο τελευταίους τομείς. Σε κάθε γύρο έχανα λίγο χρόνο εκεί, μπορούσα να μαζέψω λίγο χρόνο στους δύο πρώτους τομείς, αλλά στον τελευταίο γύρο βρήκα λίγο χρόνο και σε αυτόν τον τομέα, για να προσπαθήσω να βάλω τον εαυτό μου σε θέση επίθεσης… αλλά δεν θα γινόταν… ήταν απίστευτος (ο Oliveira) σε εκείνο το σημείο και είχα ένα γλίστρημα στο λίγο πιο υγρό μέρος της πίστας και αυτό τελικά καθόρισε τα πράγματα".

Επόμενο άρθρο »

Μ. Marquez: Η βροχή την Κυριακή με έσωσε

« Προηγούμενο άρθρο

Michelin - Ρεκόρ αγώνα και τελικής με 337.5 Km στην Chang

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα