• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θετικό ξεκίνημα για τον Περιστερά στην Βαρκελώνη
Στην WSSP300 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος WSBK
Νέα 24/09/2022 - 07:44

Στην πίστα της Βαρκελώνη, στην Καταλωνία γίνεται ο 11ος & 12ος Αγώνας για την κατηγορία WSSP300 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος WSBK. O Γιάννης Περιστεράς που συμμετέχει με την Yamaha R3 της ομάδας ProGP Racing Team, ξεκίνησε δυνατά στη διάρκεια των Ελεύθερων Δοκιμών της Παρασκευής και πέτυχε τον 25ο χρόνο με διαφορά μόλις 1.6'' από τον πρώτο και μόλις 0.5'' από τον έμπειρο ομόσταυλό του Gabrielle Mastroluca. Μάλιστα κατάφερε σε κάθε κομμάτι από τα 4 στα οποία χωρίζεται η χρονομέτρηση της πίστας να είναι μόνο 2-3 δέκατα του δευτερολέπτου αργότερος από τον εκάστοτε πρώτο. Σε μια πίστα που η μεγάλη ευθεία ευνοεί τις δυνατές Kawasaki Ninga 400, που είχαν τελική 10χλμ/ώρα περισσότερα από αυτά του Έλληνα οδηγού με την R3.

Ο οδηγός της ProGP είχε καλή αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα και η ομάδα είδε βελτίωση σε σχέση με τους δύο προηγούμενους Αγώνες. “Χρειάζεται ακόμη να γίνει αρκετή δουλειά, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο”, είπε ο Omar Menghi, ιδιοκτήτης της ομάδας. 

Τώρα μένει να κάνει καλές Κατατακτήριες δοκιμές το πρωί του Σαββάτου ώστε να ξεκινήσει σε καλή θέση στον Αγώνα που θα ακολουθήσει το απόγευμα της ίδια μέρας και στον 2ο Αγώνα που θα γίνει την Κυριακή. 

 

Την προσπάθεια υποστηρίζουν οι: Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Visit Greece ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού), Kenon caffe Le Greche, MouratisGP, SHOEI, IXS, SIDI, TZORTZOPOULOS MOTO & FASHION, Pirelli – INTRAMOTO, TECNO MOTO Performance, Akrapovic, DNA Filters, KARASSULIS International Transport, Georgopoulos Racing, Extreme Track Days, Rider Repair Graphics, Extra Products Tassoulis, Papastavrou Shops, RISE, AM Παπαγεωργίου, Tsokos Racing, MGP.gr, DXL Graphics, Peristeras Tyres. 

#racing4greece #visitgreece


 


 

Περπάτημα της πίστας με όλη την ομάδα
Περπάτημα της πίστας με όλη την ομάδα
Με τον κόουτς Γιάννη Μπούστα
Με τον κόουτς Γιάννη Μπούστα

Επόμενο άρθρο »

Motegi: Moto3 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi: MotoGP ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα