• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Είναι δύσκολο να βρω το κίνητρο για να παλέψω
Οι άλλοι (Ducati, Aprilia) έχουν μεγάλο περιθώριο σε σχέση με εμάς
Νέα 23/09/2022 - 13:54

Ο επικεφαλής του Πρωταθλήματος ολοκλήρωσε τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής στο Motegi στην τρίτη θέση, μεταξύ των βασικών αντιπάλων του στο κυνήγι του τίτλου, Francesco Bagnaia και Aleix Espargaro.

Παρά το γεγονός ότι έχασε την πρώτη θέση με λιγότερο από μισό δέκατο του δευτερολέπτου, ο Quartararo λέει ότι το περιθώριο που έχουν οι πλησιέστεροι αντίπαλοί του σε σχέση με αυτόν στις επιθέσεις χρόνου είναι «εκπληκτικό» και το γεγονός ότι ό,τι και να κάνει στη Yamaha «ποτέ δεν είναι αρκετό» είναι δύσκολο να το αποδεχθεί.

"Ήταν έντονη. Αλλά ήταν αρκετά καλή», είπε ο Quartararo για την μέρα του.

"Νομίζω ότι ο ρυθμός μας δεν φαίνεται πολύ κακός. Αλλά το να βλέπω το περιθώριο που έχουν οι άλλοι σε σύγκριση με εμάς είναι εκπληκτικό γιατί ήμουν στο όριο από τον πρώτο γύρο και η διαφορά μας δεν είναι τόσο υψηλή".

"Λοιπόν, στην πραγματικότητα είναι πολύ δύσκολο στην επιτάχυνση με τις συσκευές holeshot και τα αεροδυναμικά που έχει η Ducati, είναι δύσκολο".

"Αλλά αισθάνομαι ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό σήμερα και ήταν αρκετά κομπλέ. Κοιτάζοντας προς τις κατατακτήριες, είμαστε στο όριο. Ίσως μπορέσουμε να βελτιωθούμε λίγο, αλλά οι άλλοι κάνουν τον (καλό) χρόνο στον τρίτο γύρο, είναι πάνω από εμάς και ειλικρινά έχουν κάνει κάτι πολύ όμορφο".

 

Όταν ρωτήθηκε αν ήταν δύσκολο να μπορέσει να διατηρήσει το κίνητρό του για μάχη μέσω αυτού, ο Quartararo πρόσθεσε: "Είναι δύσκολο, γιατί ξέρεις ότι κάνεις το καλύτερο δυνατό και ποτέ δεν είναι αρκετό. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, ποτέ δεν είναι αρκετό, οπότε είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να το κρατήσουμε μέχρι το τέλος ούτως ή άλλως, μέχρι να τελειώσει".

Ο Quartararo εθεάθη σε πολλές περιπτώσεις να πιάνει το τραυματισμένο στήθος του όταν τελείωνε μια έξοδο, αλλά επιμένει ότι οι εκδορές που υπέστη στη σύγκρουσή του στην Αραγονία με τον Marc Marquez δεν τον εμπόδισαν στη μοτοσυκλέτα την Παρασκευή στο Motegi.

"Ήταν λίγο περίεργο στην αρχή γιατί με έκαιγε λίγο", είπε ο Quartararo για τον τραυματισμό του. "Αλλά μετά τους πρώτους γύρους προσαρμόζεσαι και δεν ήταν τίποτα. Οπότε, δεν επηρέασε την οδήγησή μου".

Επόμενο άρθρο »

Marc Marquez: Θα πρέπει να ρίξω τον ρυθμό μου στον αγώνα της Κυριακής

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi: MotoGP ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα