• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιβεβαιώθηκε η παραμονή του Luca Marini στην Mooney VR46
Για το 2023
Νέα 12/09/2022 - 16:56

Η Mooney VR46 Racing Team επιβεβαίωσε ότι ο Luca Marini θα παραμείνει στην ομάδα για το 2023 σε μια αμετάβλητη σύνθεση δίπλα στον Marco Bezzecchi.

Η επιβεβαίωση του Marini είναι αποτέλεσμα της σπουδαίας δουλειάς του τεχνικού τιμ, μιας σειράς θετικών αποτελεσμάτων σε όλη τη σεζόν και ενός απίστευτα γρήγορου ρυθμού σε αυτό το δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος όπου εντυπωσίασε τους πάντες με δύο συνεχόμενες τέταρτες θέσεις στην Αυστρία και στο Misano. Για τον 25χρονο από την Tavullia, rookie το 2021 στα MotoGP και δεύτερο στην Moto2 το 2020, μια σταθερή και συνεχής εξέλιξη με φιλόδοξους στόχους για το μέλλον βρίσκεται μπροστά.

Ο Bezzecchi είναι επί του παρόντος ο κορυφαίος rookie του 2022 και κατάφερε να κερδίσει το παρθενικό του βάθρο στα MotoGP στο GP της Ολλανδίας, με την ομάδα να επιβεβαιώνει ότι ο Ιταλός θα παραμείνει στις τάξεις του για το 2023 λίγες μέρες νωρίτερα.


Luca Marini: "Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να ανακοινώσω την ανανέωση με την Mooney VR46 Racing Team και για το 2023. Είναι σημαντικό να δώσουμε συνέχεια σε αυτή την ομάδα εργασίας και στο έργο της Ducati που μας βοηθάει να έχουμε καλά αποτελέσματα και να αγωνιζόμαστε για το βάθρο σε αυτό το δεύτερο μισό της σεζόν".

"Είμαστε μια νέα ομάδα, είναι η πρώτη χρονιά που έχουμε εργαστεί όλοι μαζί και θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε αυτή τη μέθοδο για να πετύχουμε αποτελέσματα ήδη φέτος και στο μέλλον μαζί με τον Vale, τον οποίο ευχαριστώ για αυτήν την ευκαιρία, όπως και την Ακαδημία VR46 που με υποστηρίζει πάντα. Το κλείσιμο της τρέχουσας σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και η επανεκκίνηση δυνατά τον ερχόμενο Ιανουάριο είναι ο στόχος: θέλουμε να παλέψουμε για τις θέσεις που έχουν σημασία, το βάθρο και τη νίκη σε κάθε GP και να είμαστε η καλύτερη Ανεξάρτητη Ομάδα του Πρωταθλήματος".

Marco Bezzecchi: "Είμαι τόσο χαρούμενος που επιβεβαιώνω και ανακοινώνω, ταυτόχρονα, ότι η συμφωνία που υπέγραψα πέρυσι ήταν για δύο χρόνια, οπότε το 2023 θα συνεχίσω να οδηγώ για την Mooney VR46 Racing Team στη Ducati! Είμαι περήφανος που φοράω και αντιπροσωπεύω τα χρώματα της οικογένειας VR46, του Vale και της VR46 Riders Academy, που πάντα με στήριζαν, μαζί με την ομάδα και τους προσωπικούς συνεργάτες".

"Η ομάδα που δημιουργήσαμε αυτά τα χρόνια είναι εντελώς νέα σε όλες τις πτυχές, με τεχνικούς να προέρχονται από τη Moto2 και άλλους με νέους ρόλους, αλλά είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα. Συνεχίζουμε να εστιάζουμε σε αυτή τη σεζόν του 2022, προσπαθώντας να ολοκληρώσουμε αυτή την πρώτη χρονιά στα MotoGP με το καλύτερο αποτέλεσμα, προτού αρχίσουμε να αντιμετωπίζουμε την επόμενη σεζόν".

Επόμενο άρθρο »

Παραμένει ο Nakagami στην LCR Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Δυσκολεύτηκε ο Περιστεράς στην Γαλλία 22ος & 25ος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα