• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κυκλοφόρησε το Επίσημο Πρόγραμμα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
4auto 03/09/2022 - 13:07

Το «Επίσημο Πρόγραμμα» κυκλοφόρησε σήμερα (Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου) με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», ενώ την Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου, θα διατίθεται δωρεάν στις θύρες του ΟΑΚΑ πριν από την εκκίνηση και την υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, το έντυπο θα διατίθεται δωρεάν και από το service park, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Στις 82 σελίδες του, το «Επίσημο Πρόγραμμα» περιλαμβάνει τις συμμετοχές, το ωράριο, τους χάρτες των ειδικών διαδρομών, όπως και στοιχεία για όλα τα πληρώματα που συμμετέχουν στον αγώνα.

Κυρίως, ωστόσο, το «Επίσημο Πρόγραμμα» αποτελεί τον οδηγό ώστε όλοι οι θεατές που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν από κοντά το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, να απολαύσουν με ασφάλεια το μοναδικό θέαμα που εγγυάται ένας αγώνας Ράλλυ του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Η Motorsport Greece, ο φορέας του Υφυπουργείου Αθλητισμού που βρίσκεται πίσω από την οργάνωση του αγώνα, έχει εργαστεί με γνώμονα την κατά το δυνατόν απρόσκοπτη κυκλοφορία στις περιοχές της διαδρομής του. Μέσω του εντύπου, επικοινωνεί τις επίσημες προσβάσεις θεατών στις ειδικές διαδρομές, με ακριβείς γραπτές οδηγίες ή οδηγίες ψηφιακής πλοήγησης.

Διαβάστε όλα όσα αφορούν την ασφάλεια των θεατών στις ειδικές διαδρομές στο ένθετο «οδηγός θεατή», και γίνετε κι εσείς μέρος μιας επιτυχημένης διοργάνωσης.

Επόμενο άρθρο »

Ηλεκτρικό μίνι-βαν Volkswagen ID. BUZZ

« Προηγούμενο άρθρο

Nέα τεχνολογία προβολής δεδομένων στο δρόμο από τη Ford

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα