• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nakagami: Δεν ξέρω που θα βρίσκομαι του χρόνου
Θέλω να παραμείνω στην LCR, αλλά αυτό είναι απόφαση της Honda
Νέα 16/08/2022 - 13:44

H σεζόν του 2022 είναι σίγουρα μια από τις πιο δύσκολες, αν όχι η πιο δύσκολη, για τον Takaaki Nakagami. O Ιάπωνας αναβάτης διανύει την πέμπτη του χρονιά στα MotoGP, με την LCR Honda. Όμως σε μια συνολικά δύσκολη χρονιά για το ιαπωνικό εργοστάσιο τα αποτελέσματα δεν έρχονται, ενώ πλέον υπάρχει μια έντονη φημολογία ότι ο Nakagami πρόκειται να χάσει την θέση του από τον Ιάπωνα αναβάτης της Moto2, Ai Ogura. Ακόμα τίποτα δεν έχει γίνει επίσημο και ο ίδιος ο Nakagami πλέει στο σκοτάδι. 

"Προς το παρόν, για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω πληροφορίες για το μέλλον μου, ακόμη και για την επόμενη χρονιά, το 2023", ανέφερε ο Nakagami. "Θέλω να μείνω ξανά σε αυτήν την ομάδα, γιατί αγαπώ αυτήν την ομάδα, θέλω να μείνω μερικά χρόνια. Είναι μια απόφαση που δεν θα πάρω εγώ όμως, πρέπει να περιμένω την απάντηση από το HRC".


"Μέχρι στιγμής, η σεζόν 2022 ήταν πολύ δύσκολη, είχα μερικές πτώσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν και μια μεγάλη πτώση στην Καταλονία. Επίσης ο ώμος μου έχει κάποια ζημιά από εκείνη την πτώση και οι επόμενοι 2 αγώνες στο Sachsenring και στο Assen ήταν πολύ δύσκολοι".

Η Honda ξεκίνησε εντυπωσιακά στα τεστ πριν την σεζόν και στον πρώτο αγώνα του Qatar, κάτι που, όπως ήταν αναμενόμενο, αύξησε τις προσδοκίες. Τώρα ο Nakagami επωμίζεται σε μεγάλο βαθμό και τον ρόλο του δοκιμαστή κατά τα Σαββατοκύριακα των αγώνων, κάτι που περιπλέκει τα πράγματα.


"Οι αναβάτες της Honda είχαμε περισσότερες προσδοκίες, αλλά μετά τις χειμερινές δοκιμές και τον πρώτο αγώνα στο Qatar δυσκολευτήκαμε πολύ. Αυτή τη στιγμή είμαι ο πιο έμπειρος αναβάτης πάνω στην μοτοσυκλέτα της Honda, οπότε προσπαθώ να βελτιωθώ και να φτιάξω μια καλύτερη μοτοσυκλέτα. Δεν είναι εύκολο το Σαββατοκύριακο, μερικές φορές παίρνω νέα ανταλλακτικά όπως ένας αναβάτης δοκιμών κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του αγώνα, είναι πολύ δύσκολο, εστιάζουμε στο αποτέλεσμα αλλά επίσης εστιάζουμε στην ανάπτυξη της μοτοσυκλέτας".

"Είμαστε όλοι μαζί (σε αυτό). Κανείς δεν είναι χαρούμενος για τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής, αλλά προσπαθούμε να βελτιωθούμε, μοιραζόμαστε την αίσθηση της μοτοσυκλέτας. Είμαστε μεγάλη ομάδα και όλοι προσπαθούμε να βελτιώσουμε τα αποτελέσματα, την ταχύτητα. Νιώθω ότι υπάρχει υποστήριξη από το HRC".

Επόμενο άρθρο »

Martin: Ελπίζω να "φορέσω" τα κόκκινα σύντομα

« Προηγούμενο άρθρο

H GASGAS στα MotoGP;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα