• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: MotoGP Ζέσταμα
Στην κορυφή ο Viñales
Νέα 07/08/2022 - 12:49

Ο Maverick Viñales σημείωσε τον ταχύτερο γύρο στο ζέσταμα των MotoGP στο Silverstone, αλλά ο Aleix Espargaro μπορεί να είχε δώσει στην Aprilia έναν ακόμη λόγο για χαμόγελα. Ο Espargaro έσφιξε τα δόντια του και ανέβηκε στην RS-GP του λιγότερο από 24 ώρες μετά από ένα τροματκικό highside στις ΕΔ4 που τον άφησε με ένα αιμάτωμα στο δεξί πόδι και σε αμφιβολίες για την συμμετοχή του στον σημερινό αγώνα. 


Στο ζέσταμα, ο Espargaro έκανε εννέα ακόμη γύρους στο Silverstone, με το 1:59.894 να τον φέρνει στην έκτη θέση, 0,667 δευτερόλεπτα πίσω από το 1:59.227 του Viñales.  Ο Espargaro ήταν ξεκάθαρα ευχαριστημένος όταν ολοκλήρωσε αυτόν τον γύρο, πριν επιστρέψει στο γκαράζ της Aprilia.

Πίσω από τον Viñales βρέθηκε το δίδυμο της Suzuki, Alex Rins και Joan Mir, στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Ο Marco Bezzecchi και ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Fabio Quartararo, ολοκλήρωσαν την πρώτη πεντάδα με τον τελευταίο να εξασκείται ξανά στην ποινή μεγάλου γύρου που πρέπει να εκτίσει σήμερα το απόγευμα. 


Πίσω από τον Aleix Espargaro στην έκτη θέση βρέθηκε ο Jorge Martin, ενώ όγδοος ήταν ο Miguel Oliveira. Την δεκάδα έκλεισαν οι Brad Binder και Takaaki Nakagami.


Ο κάτοχος της pole position, Johann Zarco, σημείωσε 2:00.695 για να βρεθεί 15ος, δύο θέσεις πίσω από τον Pol Espargaro, ο οποίος είχε μια σκληρή πτώση όταν έχασε το μπροστινό μέρος στην στροφή Becketts.

Επόμενο άρθρο »

Μεγάλη νίκη για τον Dennis Foggia!

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: To να είμαι τόσο γρήγορος σε αυτή την ιστορική πίστα με κάνει περήφανο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα