• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SYM ROADTRIP 2022 - "Tour to the French Alpes"
Νέα Αγοράς 04/08/2022 - 16:09

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


SYM ROADTRIP 2022 - "Tour to the French Alpes"

  •      -  Ένα συναρπαστικό ταξίδι 2.500 χιλιομέτρων με τα scooters της SYM, από τη θάλασσα στις Άλπεις κι από εκεί πίσω ξανά στη θάλασσα.
  •      -  27 SYM scooters στο ψηλότερο οδικό πέρασμα της Ευρώπης
  •      -  Από τις 20 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου.

To SYM ROADTRIP του 2022 βρίσκεται προ των πυλών! Το ταξίδι-θεσμός, με διαφορετική κάθε φορά διαδρομή και προορισμό, επιστρέφει παραδοσιακά και αυτή τη χρονιά, επιφυλάσσοντας στους συμμετέχοντες του δικτύου συνεργατών της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. μια εγγυημένα ανεπανάληπτη ταξιδιωτική εμπειρία.

Φέτος το Σεπτέμβριο, το ραντεβού έχει καθοριστεί για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και από εκεί το καραβάνι των scooters της SYM θα επιβιβαστεί στο πλοίο για Ancona, απ' όπου θα ξεκινήσει το "Tour to the French Alpes". Πρόκειται για μία μαγευτική διαδρομή, όπου το μπλε της Κυανής Ακτής θα εναλλάσσεται με τις μοναδικές βουνοκορφές των Άλπεων και από εκεί ξανά στο γαλαζοπράσινο των νερών της Αδριατικής.

Η πορεία που θα ακολουθήσει το κομβόι των 27 μεγάλων scooters της SYM (Maxsym 400, Maxsym TL, Joyride 300i , HD300, Cruisym 300a) περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο κοσμοπολίτικους και ιδιαίτερους πολιτιστικά προορισμούς της Ευρώπης:

Η Σιένα αποτελεί ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά δείγματα αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής, ενώ αντανακλά απόλυτα την ατμόσφαιρα της Τοσκάνης και της υπέροχης υπαίθρου που την περιβάλλει, ενώ η Πίζα –πέρα από το διάσημο κεκλιμένο πύργο της- διαθέτει και ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια στον κόσμο, το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του το 1343.

Η Φλωρεντία είναι μία πόλη-μουσείο, καθώς κυριολεκτικά κάθε γωνιά της έχει να επιδείξει μοναδικά μνημεία απίστευτης ομορφιάς και τεχνοτροπίας. Ο ποταμός Άρνος διασχίζει την πρώην πρωτεύουσα του βασιλείου της Ιταλίας, δημιουργώντας ατμοσφαιρικές συνοικίες με τις γεμάτες καμάρες γέφυρες, όπως η διάσημη Ponte Vecchio, που αποτελεί και μια από τις πλέον πολυσύχναστες αγορές της πόλης.

Στη La Spezia, τη βάση του Πολεμικού Ναυτικού της Ιταλίας, θα υπάρξει η δυνατότητα για ένα πλωτό tour στη θάλασσα της Λιγουρίας, ενώ ο επόμενος σημαντικός σταθμός του SYM ROADTRIP θα είναι το κοσμοπολίτικο Μονακό, την πόλη του διάσημου Grand Prix, των καζίνο και του φανταχτερού jet set.

Από την διαδρομή της Κυανής Ακτής δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει η Νίκαια, με την επίσης κοσμοπολίτικη αύρα, τα εντυπωσιακά ξενοδοχεία και τον παραλιακό πεζόδρομο με θέα την Μεσόγειο.

Η θαλασσινή αύρα στη συνέχεια θα δώσει την θέση της στην καθαρότητα του αλπικού αέρα, με το κομβόι να ανεβαίνει στα 2.802μ υψόμετρο, στο Col de la Bonette. Πρόκειται για το ψηλότερο, ασφαλτοστρωμένο πέρασμα των Άλπεων αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης. Αυτό είναι και το σημείο που σηματοδοτεί το κατέβασμα με προορισμό και πάλι τη θάλασσα, περνώντας πρώτα από το Τορίνο, την Πάρμα και φυσικά τη Modena, τη γενέτειρα των Ferrari, με επίσκεψη και στα δύο μουσεία της θρυλικής ιταλικής φίρμας, στη Modena και το Maranello.

Τελευταίος σταθμός το ιστορικό Rimini, πριν την επιστροφή στην Ελλάδα, για την ολοκλήρωση του SYM ROADTRIP 2022 "Tour to the French Alpes". Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν… εικονικά αυτό το υπέροχο ταξίδι, θα υπάρχουν καθημερινές ανταποκρίσεις με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, στην ιστοσελίδα https://roadtrip2022.sym.gr/ που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για αυτό το σκοπό.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Το EKO Acropolis Rally Road Truck σε κάθε γωνιά της Κρήτης

« Προηγούμενο άρθρο

Daytona Best Electric eLEKTRA 50 και L50

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα