• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Περίπλοκος Αγώνας στο Most για τον Περιστερά
23oς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WSSP300
Νέα 31/07/2022 - 23:26

Έγινε στην Τσέχικη πίστα του Most ο 2ος Αγώνας για την κατηγορία WSSP300 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος WSBK. O 17χρονος Γιάννης Περιστεράς που συμμετέχει με την Yamaha R3 της ομάδας ProGP Racing Team, έκανε μια καλή εκκίνηση και από την 31η θέση βρέθηκε γρήγορα στη μάχη για την 20η θέση, όμως λίγο αργότερα η διακοπή του Αγώνα με κόκκινη σημαία, διέκοψε την προσπάθεια του Έλληνα οδηγού.

Στην επανεκκίνηση του Αγώνα ο Περιστεράς και πάλι κέρδισε αρκετές θέσεις, όμως κάποιος συναθλητής του τον έβγαλε εκτός πίστας στην πρώτη στροφή και έμεινε τελευταίος. Προσπάθησε να ανακάμψει σε ρυθμό και άρχισε να φτάνει και πάλι τους οδηγούς μπροστά του, όμως και πάλι ο Αγώνας διακόπηκε με κόκκινη σημεία, με αποτέλεσμα να μετρήσουν μόνο 6 γύροι και ο οδηγός της ProGP να τερματίσει μόλις στην 23η θέση.

Ήταν λοιπόν ένας δύσκολος Αγώνας, σε μια πίστα που τη γνώριζε ελάχιστα και με τις διακοπές των κόκκινων σημαιών να έχουν δουλέψει αρνητικά για το μόνο Έλληνα οδηγό που συμμετέχει σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΣΤΑΣ – Κόουτς ομάδας

 

“Σίγουρα ήταν ένας Αγώνας που δεν πήγε όπως θα θέλαμε, αλλά μετά το θετικό αποτέλεσμα του Σαββάτου περιμέναμε κάτι καλό. Ο Γιάννης ξεκινώντας από το τέλος έκανε πολύ καλές εκκινήσεις και τις δύο φορές, αλλά ήταν και διπλά άτυχος στη δεύτερη φάση του Αγώνα, μετά την κόκκινη σημαία. Η ομάδα είναι ευχαριστημένη με τη συνολική απόδοση ενός οδηγού που είναι νεοφερμένος στην κατηγορία. Εμείς έχουμε εντοπίσει τα σημεία στα οποία πρέπει να βελτιωθούμε και μέχρι τον επόμενο Αγώνα τον Σεπτέμβριο στο Magny Cours θα δουλέψουμε σκληρά και στην πίστα και στη φυσική κατάσταση του οδηγού.” 

 

 

Την προσπάθεια υποστηρίζουν οι: Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Visit Greece ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού), Kenon caffe Le Greche, MouratisGP, SHOEI, IXS, SIDI, TZORTZOPOULOS MOTO & FASHION, Pirelli – INTRAMOTO, TECNO MOTO Performance, Akrapovic, DNA Filters, KARASSULIS International Transport, Georgopoulos Racing, Extreme Track Days, Rider Repair Graphics, Extra Products Tassoulis, Papastavrou Shops, RISE, AM Παπαγεωργίου, Tsokos Racing, MGP.gr, DXL Graphics, Peristeras Tyres. 

#racing4greece #visitgreece


 


 

Επόμενο άρθρο »

Aprilia, KTM, Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK Most: Δεύτερος Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα