• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK Most: Αγώνας Superpole
Νίκη για τον Toprak Razgatlioglu
Νέα 31/07/2022 - 13:31

Ήταν άλλη μια μάχη που έφτασε μέχρι τον τελευταίο γύρο στον αγώνα της Superpole, με τον Toprak Razgatlioglu να παίρνει τη νίκη στο Autodrom Most κατά τη διάρκεια του Prosecco DOC Czech Round μετά από μια μάχη στον τελευταίο γύρο με τον Jonathan Rea. Η νίκη αυτή ήταν η 100η νίκη της Yamaha στα WorldSBK. 


Ο Razgatlioglu έστριψε πρώτος, μπροστά από τον Rea και μπόρεσε να ανοίξει μια διαφορά από τον έξι φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Ο Rea προσπάθησε να κάνει την κίνησή του για το προβάδισμα στο δεύτερο μισό του αγώνα, με τον Razgatlioglu να μπορεί να απαντήσει αμέσως. Στον τελευταίο γύρο, ο Rea προσπάθησε να κάνει μια κίνηση στην πρώτη στροφή, αλλά ο Razgatlioglu απάντησε αμέσως στις στροφές 2 και 3, πριν ο Rea προσπαθήσει ξανά αργότερα στον γύρο, βγήκε όμως εκτός πίστας, επιτρέποντας στον Razgatlioglu να πάρει τη νίκη ενώ ο Rea τερμάτισε στη δεύτερη θέση. Θα ξεκινήσουν στην πρώτη σειρά τον δεύτερο αγώνα, μαζί με τον Alvaro Bautista, που πήρε την τρίτη θέση. 


Ο Michael Ruben Rinaldi πήρε την τέταρτη θέση, πιέζοντας τον Bautista καθόλη την διάρκεια του αγώνα. Ο Axel Bassani τερμάτισε πέμπτος, μπροστά από τον Andrea Locatelli. 


Ο Iker Lecuona πήρε την έβδομη θέση καθώς συνεχίζει τους τερματισμούς του στην πρώτη δεκάδα, με τον Scott Redding και τον Garrett Gerloff να τον ακολουθούν. Ο Redding και ο Gerloff ήταν οι αναβάτες που τερμάτισαν στις υψηλότερες θέσεις, χρησιμοποιώντας το σκληρότερο ελαστικό SC0 της Pirelli, με αμφότερους να υποχωρούν από την αρχική τους θέση στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης στον αγώνα Superpole.

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK Most: Δεύτερος Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Έδωσε μάχη στο Most ο Περιστεράς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα