• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Jonathan Rea υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με την Kawasaki
Μέχρι το 2024
Νέα 23/07/2022 - 11:12

Ο Jonathan Rea και η Kawasaki έχουν έναν άρρηκτο δεσμό που είναι προορισμένος να συνεχιστεί. Ο Βορειοϊρλανδός αναβάτης ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2024.

Το συμβόλαιο του Rea θα έληγε φέτος, αλλά, στο τέλος του γύρου του Donington Park, ο Rea συμφώνησε να συνεχίσει με την Kawasaki μέχρι τα 37α γενέθλιά του, δηλαδή για δύο ακόμη σεζόν.

Ο Jοnathan είναι ικανοποιημένος: "Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με την Kawasaki για άλλα δύο χρόνια. Ήταν μια απίστευτη συνεργασία. Έχουμε πετύχει τόσες πολλές επιτυχίες μαζί που είναι σχεδόν μια φυσική εξέλιξη. Δεν χρειάστηκαν πολλά διαπραγματεύοντας και για τις δύο πλευρές για να συνεχίσουμε μαζί. Αντίθετα, είχε να κάνει με το να καταλάβω πόσο μεγάλο κίνητρο είχα για να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο υψηλότερα επίπεδο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος SBK. Είχαμε απίστευτες σεζόν, πιο ανταγωνιστικές από ποτέ. Συνειδητοποίησα πόσο κίνητρο έχω να συνεχίσω και να παλεύω για τη νίκη. Το 2015, η Kawasaki μου έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιηθεί το παιδικό μου όνειρο, όταν κέρδισα το πρωτάθλημα WorldSBK τον πρώτο μας χρόνο μαζί. Η συνεργασία μας είναι πολύ δυνατή και ανυπομονώ να συνεχίσω".

Ο Guim Roda (team manager της Kawasaki) ακολούθησε το σχόλιό του: "Έχουμε περάσει οκτώ σεζόν που είμαστε μαζί και ο Johnny πάντα έδινε τον καλύτερό του εαυτό. Σήμερα, στα 35 του, είναι στην καλύτερη φόρμα που ήταν ποτέ και ξέρουμε ότι έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε. Δουλέψαμε σκληρά για να καθορίσουμε το είδος του έργου που θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε για τον Johnny, έτσι ώστε να του επιτρέψουμε να συνεχίσει να πιέζει 110%. Νομίζω ότι του δώσαμε το κίνητρο που χρειαζόταν για να συνεχίσει για άλλα δύο χρόνια. Δεν μπορούμε ποτέ να επαναπαυθούμε στις δάφνες του επιτυχημένου παρελθόντος μας, επομένως θα πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του Rea. Είμαστε έτοιμοι για αυτό. Εγγυόμαστε ότι θα είναι ένα πραγματικό σόου για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια…".

Επόμενο άρθρο »

Aleix Espargaro: Προτιμώ να κάνω λάθος και να ζητήσω συγνώμη

« Προηγούμενο άρθρο

Puig: Η φιλοσοφία της Honda είναι να μην τα παρατάμε ποτέ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα