• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δοκιμές της νέας BMW M2 στο Salzburgring
4auto 15/06/2022 - 10:29

Δελτίο Τύπου


Αγωνιστική τεχνολογία για τον δρόμο: εντατικές δοκιμές με τη νέα BMW M2 στο Salzburgring.

Δοκιμή δυναμικής οδήγησης με τη νέα BMW M2 σε αγωνιστικές συνθήκες. Το σύστημα κίνησης υψηλής απόδοσης, το πλαίσιο M και οι δύο επιλογές κιβωτίων εγγυώνται μία μοναδική, σπορ οδηγική εμπειρία, ακόμα και όταν το όχημα πιέζεται στο όριο.

Με λίγους μήνες μόνο να απομένουν μέχρι την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας BMW M2*, η τελική φάση δοκιμών στην εξέλιξη του νέου αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων βρίσκεται στο απόγειό της. Η νέα BMW M2 προσφέρει καθαρόαιμη αγωνιστική τεχνολογία για τον δρόμο. Λόγω του αγωνιστικού του DNA, το αυτοκίνητο υποβλήθηκε σε εντατικές δοκιμές δυναμικής οδήγησης στο Salzburgring στην Αυστρία.

Οι δοκιμές εστίασαν στη δυναμική συμπεριφορά και το πλαίσιο και η νέα BMW M2 εντυπωσίασε με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της. Το νέο αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής διαθέτει παρόμοιο επίπεδο απόδοσης με την BMW M2 CS**, το αποκλειστικό σπορ αυτοκίνητο ειδικής έκδοσης της BMW M GmbH. Η νέα BMW M2 επιτρέπει στον οδηγό να βιώσει αυτή την καθαρόαιμη αγωνιστική αίσθηση σε όλων των ειδών τις συνθήκες – ακόμα και στο όριο.

Τη ισχύ κάτω από το καπό της BMW M2 παρέχουν οι δοκιμασμένοι κινητήρες των μοντέλων M3 και M4. Οι δύο επιλογές κιβωτίων, το χειροκίνητο 6 σχέσεων και το 8-τάχυτο M Steptronic, εγγυώνται ότι η ισχύς μεταδίδεται με εξαιρετικά δυναμικό τρόπο, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της γνήσιας οδηγικής απόλαυσης. Στη νέα BMW M2 ο σπορ χαρακτήρας ενισχύεται από το προσαρμοζόμενο πλαίσιο Μ και την πίσω κίνηση. Το ισχυρό σύστημα πέδησης προέρχεται από την M3 και την M4 και εξασφαλίζει ότι η ισχύς ελέγχεται με αβίαστο τρόπο.

Η σπορ εμφάνιση της νέας BMW M2 ολοκληρώνεται από μία επιλογή ειδικών εξοπλιστικών στοιχείων. Για παράδειγμα, μία ανθρακονημάτινη οροφή για μείωση του βάρους, μεταξύ των άλλων πλεονεκτημάτων. Τα Μ Carbon μπάκετ καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό, που επίσης διατίθενται προαιρετικά, δίνουν έμφαση στην αγωνιστική εμφάνιση της νέας BMW M2.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας BMW M2 θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο, και θα ακολουθήσει το λανσάρισμα στην αγορά τον Απρίλιο του 2023.

 

Επόμενο άρθρο »

H BMW M3 Touring MotoGP Αυτοκίνητο Ασφαλείας στο Goodwood

« Προηγούμενο άρθρο

1oς ο Γιάννης Πλάγος στο Λε Μαν!

Χορηγοί