• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK Misano: Δεύτερος αγώνας
Άνετη νίκη για τον Alvaro Bautista
Νέα 12/06/2022 - 17:46

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike MOTUL FIM ολοκλήρωσε τη δράση του στο Misano World Circuit "Marco Simoncelli" για τον γύρο Pirelli Emilia-Romagna καθώς ο Alvaro Bautista πήρε την δεύτερη νίκη του το Σαββατοκύριακο με διαφορά 7 δευτερολέπτων μετά από μια μάχη νωρίς στον αγώνα με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2021, Toprak Razgatlioglu.

Ο Bautista βρέθηκε πίσω από τον Razgatlioglu από τον πρώτο γύρο και προσπάθησε να κάνει μια κίνηση σε πολλές περιπτώσεις, πρώτα στον 4ο γύρο στην Curvone πριν ο Razgatlioglu απαντήσει στη στροφή 14. Στον 7ο γύρο, ο Bautista έκανε την κίνησή του στην ίδια στροφή και ο Razgatlioglu δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί, επιτρέποντας στον Bautista να ξεφύγει για να φτάσει στη δεύτερη νίκη του αυτό το Σαββατοκύριακο και την 22η νίκη της καριέρας του, φτάνοντας στον ίδιο αριθμό νικών με τον Marco Melandri. Η δεύτερη θέση του Razgatlioglu σήμαινε ότι κατέκτησε το 63ο βάθρο στην καριέρα του στα WorldSBK. 

Ο Michael Ruben Rinaldi ξεκίνησε πολύ δυναμικά από τη 10η θέση στη σχάρα εκκίνησης για να διεκδικήσει το δεύτερο βάθρο του Σαββατοκύριακου και της σεζόν, αφού, φτάνοντας τέταρτος, έκανε την κίνηση του στον Jonathan Rea στον τρίτο γύρο του αγώνα. Ο Rinaldi έχει πλέον 12 βάθρα στο όνομά του. Μετά την κίνηση του Rinaldi, ο Rea έχασε έδαφος, αλλά διατήρησε επίσης ένα σαφές περιθώριο από τους αναβάτες πίσω του για να τερματίσει στην τέταρτη θέση, η πρώτη φορά που αυτή τη σεζόν ο Rea τερματίζει έναν αγώνα εκτός βάθρου. 

Ο Iker Lecuona πήρε την πέμπτη θέση, αν και έπρεπε να αποκρούσει μια επίθεση στα τελειώματα του αγώνα από τον Axel Bassani. Ο Bassani ξεκίνησε για άλλη μια φορά δυναμικκά για να φτάσει στο γκρουπ των πρωτοπόρων, αλλά περίπου στα μισά του αγώνα βρέθηκε πιο πίσω και σταθεροποίησε τον ρυθμό του εκεί. Μετά την κακή του εκκίνηση, ο Andrea Locatelli πάλεψε για την έκτη θέση και κατάφερε στο τέλος να την κατακτήσει κάνοντας μια πολύ ωραία κίνηση για να βρεθεί μπροστά από τον Bassani.

Ο Bassani πήρε την έβδομη θέση, επωφελούμενος από την ποινή μεγάλου γύρου που επιβλήθηκε στο τέλος στον Alex Lowes  για παραβιάσεις των ορίων πίστας στον αγώνα. Ο Lowes βρισκόταν μπροστά από τον Locatelli και τον Bassani, όμως η ποινή τον οδήγησε στην όγδοη θέση. 

Ο Scott Redding τερμάτισε στην ένατη θέση, παρά το γεγονός ότι έχασε πολλές θέσεις στα πρώτα στάδια του αγώνα, με τον Loris Baz να κλείνει την δεκάδα. 

Επόμενο άρθρο »

Meregalli: Θα δούμε την νέα Μ1 στα τεστ του Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Τρομερός ο Γιάννης Περιστεράς στο Μιζάνο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα