• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK Misano: Αγώνας Superpole
Πρώτη νίκη το 2022 για τον Toprak Razgatlioglu
Νέα 12/06/2022 - 14:37

Η αναμονή έλαβε τέλος. Ο Toprak Razgatlioglu κέρδισε τον αγώνα της Superpole στο Misano και κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για πρώτη φορά το 2022.

Ο Τούρκος αναβάτης έστριψε πρώτος και από εκεί δεν κοίταξε πίσω καθώς πήρε την πρώτη του νίκη σε αγώνα της σεζόν και εξασφάλισε μια εκκίνηση στην πρώτη σειρά για τον δεύτερο αγώνα. Μπόρεσε να εκμεταλλευτεί μια πρόωρη μάχη μεταξύ των Alvaro Bautista και Jonathan Rea ώστε να ανοίξει την διαφορά και κανείς δεν μπόρεσε να τον πλησιάσει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Bautista πήρε την δεύτερη θέση μπροστά από τον Rea, με τους τρεις πρώτους στο Πρωτάθλημα να αποτελούν την πρώτη σειρά της εκκίνησης για τον αγώνα 2. Αυτό σημαίνει ότι ο Razgatlioglu πήρε τη 19η νίκη στην καριέρα του και το 62ο βάθρο του, ενώ ο Bautista έχει τώρα 38 βάθρα στο όνομά του και 11 συνεχόμενα βάθρα από την έναρξη της σεζόν. Ο Rea έχει πλέον 225 βάθρα στο όνομά του, ενώ η τρίτη του θέση σημαίνει ότι η Kawasaki έχει τώρα 499 βάθρα, μόλις ένα μακριά από το ορόσημο των 500.

Τόσο ο Xavi Vierge όσο και ο ομόσταυλός του, Iker Lecuona, χρησιμοποίησαν το νέο ελαστικό SCQ της Pirelli για το 2022 με πλήρη πλεονεκτήματα στον αγώνα Superpole καθώς όρμησαν από πιο πίσω για να ανέβουν θέσεις. Ο Vierge τερμάτισε στην τέταρτη θέση, με τον Lecuona στην πέμπτη. Μαζί τους στη δεύτερη σειρά θα είναι ο Andrea Locatelli, που πήρε την έκτη θέση.

Ο Axel Bassani κατάφερε να φτάσει στην έβδομη θέση, μπροστά από τον Alex Lowes που έχασε έδαφος στην αρχή και δεν μπόρεσε να ανακάμψει. Ο Garrett Gerloff θα ξεκινήσει τον δεύτερο αγώνα από την ένατη θέση, με τον Michael Ruben Rinaldi, που τερμάτισε στο βάθρο στον πρώτο αγώνα, να συμπληρώνει την δεκάδα. 

Επόμενο άρθρο »

Τρομερός ο Γιάννης Περιστεράς στο Μιζάνο

« Προηγούμενο άρθρο

Πώς η σχέση ΚΤΜ - Oliveira έφτασε σε οριακό σημείο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα