• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η δράση και το θέαμα επιστρέφουν
4auto 03/06/2022 - 11:57
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Crosscar – EKO Racing Dirt Games επιστρέφει με τον τρίτο αγώνα της χρονιάς στην πίστα Iaveris Park-Drive In στην περιοχή της Μαλακάσας, στις 11-12 Ιουνίου.
 
Μετά την εκπληκτική παράσταση που έδωσαν οι πρωταγωνιστές του θεσμού στην πίστα Dirt Park στην περιοχή Χαλανδρίτσα της Πάτρας για το δεύτερο γύρο της χρονιάς, την Κυριακή 12 Ιουνίου οι αγωνιζόμενοι θα παλέψουν σε ένα νέο απαιτητικό περιβάλλον. Ο τρίτος γύρος της χρονιάς θα αποτελέσει μία ακόμη μάχη με το χρονόμετρο καθώς οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε αγώνα ατομικής χρονομέτρησης.Το Σάββατο 11 Ιουνίου θα προηγηθούν αναγνωρίσεις με πολιτικά αυτοκίνητα.
 
Την ευθύνη διεξαγωγής του αγώνα έχει αναλάβει το Αθλητικό Σωματείο Start Line, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν Crosscars και Αγωνιστικά Αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών.
Η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει αποκλειστικά μέσω του ΣΔΑΑ (www.e-omae-epa.gr) έως και την Παρασκευή 3 Ιουνίου.
 
Τα ΕΚΟ Racing Dirt Games «τρέχουν» με την premium βενζίνη EKO Racing 100 και δοκιμάζουν την τύχη στη Betsson. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin και χορηγός επικοινωνίας το περιοδικό 4Tροχοί. Όλοι οι αγώνες του θεσμού καλύπτονται τηλεοπτικά από την COSMOTE TV.
 

Επόμενο άρθρο »

Η Volkswagen ξεκινά την παροχή υπηρεσιών κινητικότητας στην Αστυπάλαια

« Προηγούμενο άρθρο

Mazda & Kinematic Posture Control στο MX-5 2022

Χορηγοί