• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έρχεται, μέσα Ιουνίου, το νέο SYM Joyride 300 16’’
Νέα Αγοράς 23/05/2022 - 22:27

Έρχεται στην Ελλάδα το νέο SYM Joyride 300 16’’

Οδηγική απόλαυση και πρακτικότητα είναι συνυφασμένα πάνω στο επερχόμενο νέο Joyride 300 16’’.

Ο χαρακτήρας του εντυπωσιακού Joyride είναι αποτέλεσμα συνδυασμού των βασικών αξιών της κατηγορίας των σκούτερ, όπως η ευελιξία, οι μαζεμένες διαστάσεις, η ευρυχωρία, η ασφάλεια και η τεχνολογία.

Με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα χωρητικότητας 35lt που χωράει δύο κράνη, με σύστημα keyless, full LED φώτα και ρυθμιζόμενη ζελατίνα, το Joyride πληροί όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις στον τομέα της πρακτικότητας και του εξοπλισμού, με ιδιαίτερη έμφαση όμως τόσο στην ασφάλεια όσο και στην άνεση, χάρη στον μπροστινό τροχό των 16’’, τα ρυθμιζόμενα πίσω αμορτισέρ και το ABS της Continental.

Οι 26 ίπποι που αποδίδει ο μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, κινητήρας του, διασφαλίζουν ικανοποιητικές επιδόσεις, ενώ τα υψηλά επίπεδα αυτονομίας και η χαμηλή κατανάλωση, μειώνουν δραματικά το κόστος χρήσης για τον αναβάτη του.

Η τιμή του έχει καθοριστεί στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επίπεδο των €4.695 και τα πρώτα μοντέλα της νέας γενιάς θα βρίσκονται στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. από τα μέσα Ιουνίου!

Επόμενο άρθρο »

H Electromove στην Urban Mobility με τα ZERO S και RAY 7.7

« Προηγούμενο άρθρο

Extreme Trackdays στις Σέρρες 28-29/5/2022

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα