• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSSP300: Στο 1.1'' ο Γ.Περιστεράς στο Εστορίλ
Δυναμικά ξεκίνησε σε μια άγνωστη πίστα!
Νέα 20/05/2022 - 22:47

Ο 16χρονος Έλληνας οδηγός Γιάννης Περιστεράς, που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WSSP300 με την Ιταλική ομάδα ProGP Racing Team με μοτοσυκλέτα Yamaha R3, ξεκίνησε δυναμικά στην Πορτογαλική πίστα του Εστορίλ στον 3ο Αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, τον 2ο για τον ίδιο. 

Στις Ελεύθερες Δοκιμές 1 πήρε την 28η θέση ανάμεσα στους 32 συμμετέχοντες, με διαφορά 2.009 δευτερόλεπτα από τον 1ο, σε μια πίστα την οποία έβλεπε και οδηγούσε για πρώτη φορά στη ζωή του. 

Στις ΕΔ2 έπεσε στον πρώτο γύρο και έχασε 5' από τα 30' που διαρκούν οι δοκιμές. Η αντίδραση της ομάδας ήταν άμεση και επανήλθε στη δράση γρήγορα για να δείξει ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στα τρία πρώτα κομμάτια της πίστας όπου είναι μόλις 2-3 δέκατα μακριά από τον πρώτο χρόνο και μόνο στο τέταρτο κομμάτι χάνει 7 δέκατα, μένοντας συνολικά 1.168 δευτερόλεπτα από την 1η θέση, που τον κατατάσσει 24ο, μπροστά από τον πολύ πιο έμπειρο ομόσταυλό του Gabriele Mastroluca που ακολουθεί 25ος. Μάλιστα ήταν ο οδηγός με τη μεγαλύτερη βελτίωση σε σχέση με τις ΕΔ1!

Η ομάδα ProGP Racing και ο ιδιοκτήτης της ομάδας Omar Menghi είναι ευχαριστημένος από την απόδοση του Έλληνα οδηγού και από την τελική του ταχύτητα που με 212.2 χλμ/ώρα είναι στην 6η θέση από τα 12 Yamaha R3 που συμμετέχουν. Φυσικά υπήρξαν οι παρατηρήσεις για την πτώση, αλλά οι μηχανικοί επικεντρώνονται τώρα στο να βοηθήσουν με τις ρυθμίσεις τον Περιστερά στο 4ο κομμάτι της πίστας και να είναι έτοιμοι για τις Κατατακτήριες και τον 1ο Αγώνα του Πορτογαλικού Γύρου, που θα γίνει αύριο το απόγευμα.

 

Την προσπάθεια υποστηρίζουν οι: Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Visit Greece, Kenon caffe Le Greche, MouratisGP, SHOEI, IXS, SIDI, TZORTZOPOULOS MOTO & FASHION, Pirelli – INTRAMOTO, TECNO MOTO Performance, Akrapovic, DNA Filters, KARASSULIS International Transport, Georgopoulos Racing, ΡΟΥΣΙΑΝΙΔΗΣ-Gimoto, Extreme Track Days, Rider Repair Graphics, Extra Products Tassoulis, Papastavrou Shops, RISE, AM Παπαγεωργίου, Tsokos Racing, MGP.gr, DXL Graphics, Peristeras Tyres.

O Omar Menghi καθοδηγεί τον Γιάννη Περιστερά
O Omar Menghi καθοδηγεί τον Γιάννη Περιστερά

Επόμενο άρθρο »

WorldSSP300: Η πτώση του Γιάννη Περιστερά!

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK: Estoril ΕΔ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα