• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: Moto2 ΕΔ3
Νέο ρεκόρ γύρου για τον Pedro Acosta
Νέα 14/05/2022 - 13:23

Σκηνικό παρόμοιο με το 2021 βιώσαμε στις ΕΔ3 της Moto2, αφού ο Pedro Acosta και ο Augusto Fernandez της Red Bull KTM Aki Ajo έκαναν το 1-2 στο Le Mans. Και οι δύο έσπασαν το απόλυτο ρεκόρ γύρου που είχε σημειώσει ο Somkiat Chantra μόλις μια μέρα νωρίτερα στο Le Mans, ο rookie Acosta στο τέλος με 1:35.861 και ο Fernandez με 1:36.005. Ο Chantra δεν μπόρεσε να βελτιώσει τον χρόνο του από τις ΕΔ1, (1:36.108), και ο Ταϊλανδός αναβάτης είχε μια πτώση στο τέλος, αλλά ένα 1:36.144 τον άφησε ούτως ή άλλως τρίτο ταχύτερο στις ΕΔ3.


Ο Sam Lowes πήρε την τέταρτη θέση με 1:36.169, μπροστά από τον Albert Arenas και τον νικητή της Jerez, Ai Ogura. Ο Aron Canet είχε βρεθεί εκτός 14αδας με επτά λεπτά να απομένουν, αλλά αντεπιτέθηκε και κατάφερε να ανέβει στην έβδομη θέση. Την πρώτη δεκάδα ολοκλήρωσαν ο Tony Arbolino, ο Cameron Beaubier (παρά την πτώση του) και ο Alonso Lopez, ο οποίος αντικατέστησε τον Romano Fenati στην ομάδα του Boscoscuro και έχει ξεκινήσει με τέλειο τρόπο την πορεία του. 


Οι υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2, συμπληρώθηκαν από τους Marcos Ramirez, Jake Dixon, Marcel Schrotter (με τον χρόνο του από τις ΕΔ2) και τον Stefano Manzi (αντικαταστάτη του τραυματία Keminth Kubo, με τον χρόνο του από τις ΕΔ1).


Εκτός έμεινε ο ηγέτης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, Celestino Vietti, ο οποίος βρίσκεται στην 16η θέση των συνδυασμένων χρόνων, 775 χιλιοστά του δευτερολέπτου μακριά από τον Acosta.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: Moto3 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα