• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bastianini: Σε αυτό το Grand Prix δεν καταλάβαμε τίποτα
Νέα 04/04/2022 - 03:33

Από πρώτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τρίτος. Ο Enea Bastianini σίγουρα δεν είναι ικανοποιημένος από τη δέκατη θέση του, αποτέλεσμα αρκετών λαθών και μιας εκκίνησης από τις πίσω θέσεις. Μάλλον με καλύτερη προετοιμασία θα μπορούσε να είχε κάνει άλλον αγώνα, αλλά ο διαθέσιμος χρόνος για το στήσιμο ήταν αυτός που ήταν, για όλους, λόγω της καθυστέρησης άφιξης κάποιων φορτίων από την Ινδονησία. Και είναι αναπόφευκτο ότι, σε περιπτώσεις όπως αυτή, οι λιγότερο έμπειροι αναβάτες θα υποφέρουν.

"Δεν πήγε καλά. Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Δεν ένιωθα καλά με τη μοτοσυκλέτα", παραδέχτηκε ο Enea και προσέθεσε, "Έχασα την αίσθησή μου (με την μοτοσυκλέτα), δυστυχώς. Σε αυτόν τον αγώνα εδώ, δεν καταλάβαμε τίποτα".

Ο Bastianini ήταν θυμωμένος και παρηγορήθηκε (χωρίς αποτέλεσμα) από τον μάνατζέρ του, Carlo Pernat, ο οποίος τον παρότρυνε να δει το ποτήρι μισογεμάτο.

"Αλλά δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος", συνέχισε. "Ανέκαμπτα, αλλά με εμπόδιζαν πάρα πολύ και έκανα λάθη. Είναι ένα Σαββατοκύριακο που πρέπει να ξεχάσω".

Αυτό ήταν σίγουρα επειδή δεν είχαν αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούν για το Grand Prix.

"Σίγουρα, το να είχαμε οδηγήσει περισσότερο θα είχε κάνει τη διαφορά. Είχαμε πολλά προβλήματα. Δεν μπορούσαμε να φτάσουμε τον στόχο μας. Χωρίς αυτά τα λάθη στον αγώνα, θα ήμουν λίγο πιο μπροστά, αλλά δεν θα ήταν καλό Σαββατοκύριακο πάντως."

Παρόλα αυτά, ο Bastianini είναι μόλις εννέα βαθμούς μακριά από την κορυφή τώρα, πίσω από τους Aleix Espargaro και Brad Binder, ενώ ισοβαθμεί με τον Alex Rins.

"Το να είμαι τρίτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι πάντα απαραίτητο, φυσικά. Δεν είναι ότι μου έλειπε η εμπιστοσύνη στην επίθεση. Το πρόβλημα ήταν το πίσω μέρος. Σε ορισμένες στιγμές, δεν μπορούσα να μείνω στη γραμμή μου. Μόλις έκανα κάτι παραπάνω, δεν μπορούσα να κρατήσω το πίσω μέρος μου στη γραμμή. Μπορούμε να πούμε ό,τι θέλουμε, αλλά δεν βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο".

Επόμενο άρθρο »

Aleix Espargaro: Με σκληρή δουλειά τα όνειρα πραγματοποιούνται

« Προηγούμενο άρθρο

Aleix Espargaro και Aprilia παίρνουν την παρθενική τους νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα