• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Mooney VR46 και η Bardahl ανανεώνουν την συνεργασία τους
Νέα 21/01/2022 - 21:57

Η δέσμευση ης Bardahl συνεχίζεται παράλληλα με την VR46, με την ανακοίνωση της νέας συμφωνίας συνεργασίας με την Mooney VR46 Racing Team. Η Bardahl, κατασκευαστής και παγκόσμιος διανομέας λιπαντικών και πρόσθετων ανώτερης ποιότητας, θα είναι ενεργό μέρος της νέας Mooney VR46 Racing Team, τόσο στα MotoGP όσο και στην Moto2, με συμφωνία για τις επόμενες τρεις σεζόν.
 
Μια κοινή πορεία ξεκίνησε το 2020 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και βρήκε τη φυσική της εξέλιξη την επόμενη χρονιά στο Ιταλικό Πρωτάθλημα (CIV) με τη γέννηση της ομάδας Bardahl VR46 Riders Academy που κατέκτησε τον εθνικό Τίτλο χάρη στον Elia Bartolini. Η παρουσία της Bardahl για την αγωνιστική σεζόν του 2022 δεν σημαίνει μόνο συνεργασία και κοινούς στόχους, αλλά και ανανεωμένη εμπιστοσύνη σε ένα έργο που θα κάνει το ντεμπούτο του στο Qatar στις 6 Μαρτίου. Ο Luca Marini και ο Marco Bezzecchi θα υπερασπιστούν τα χρώματα της Mooney VR46 Racing Team στην κορυφαία κατηγορία με τις μοτοσυκλέτες Ducati Desmosedici GP, ενώ οι Celestino Vietti και Niccolò Antonelli θα είναι στο grid της Moto2 με Kalex. Το λογότυπο Bardahl θα υπάρχει σε όλες τις μοτοσυκλέτες, τις φόρμες των αναβατών, στο γκαράζ και στα φορτηγά της ομάδας, καθώς και στις επίσημες εικόνες και επικοινωνίες της ομάδας.

"Είμαι πραγματικά χαρούμενος που μπορώ να ανακοινώσω την ανανέωση του τρέχοντος συμβολαίου με την Bardahl και να μπορώ να την συγκαταλέγω στους σημαντικότερους συνεργάτες μας για το ντεμπούτο της ομάδας στα MotoGP", ανέφερε ο Alessio Salluci, team director της VR46. "Η Bardahl είναι μια ιστορική εταιρία στον κόσμο των αγώνων και ήταν πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας και για το μέλλον. Η ανθρώπινη σχέση και η συνεργασία που δημιουργήθηκε με τον Cosimo (Campolmi) είναι ισχυρή και μας οδήγησε να κερδίσουμε τον τίτλο στο CIV πέρυσι. Η Mooney VR46 Racing Team είναι ένα πολύ σημαντικό έργο για εμάς, το οποίο έχει μεγάλες φιλοδοξίες και επομένως δεν μπορούμε παρά να είμαστε χαρούμενοι με αυτή τη νέα συμφωνία".

 

"Όταν υπογράψαμε αυτή τη συνεργασία πριν από δύο χρόνια, γνωρίζαμε ότι ξεκινήσαμε μια πορεία μαζί με μια ομάδα παθιασμένων, ικανών και θαρραλέων ανθρώπων με τους οποίους μοιραζόμασταν τις ίδιες αξίες, τα ίδια πάθη και αυτή την τρελή επιθυμία να κάνουμε τη διαφορά και να παλέψουμε για να κυνηγήσουμε ένα όνειρο", ανέφερε ο Cosimo Campolmi, γενικός διευθυντής της Bardahl Ιταλίας. "Πιστέψαμε στις δυνατότητες αυτού του έργου και μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες στη βάση όλων: την VR46 Riders Academy. Ως εταιρεία Bardahl Italia και λάτρεις της μοτοσικλέτας, δεν θα μπορούσαμε να μην υποστηρίξουμε όλες τις δραστηριότητες που αφορούν τα νεαρά ταλέντα από την Ιταλία, γιατί ενστερνιζόμαστε πλήρως τη φιλοσοφία και το πνεύμα τους. Τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν και το νέο έργο στα MotoGP μας έπεισαν να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία με μεγαλύτερη δέσμευση και ανανεωμένο ενθουσιασμό. Θα ολοκληρώσουμε τη δέσμευσή μας επίσης για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, τα οποία έχουν δοκιμαστεί και αναπτυχθεί απευθείας στην πίστα καθώς και στις προπονήσεις της Ακαδημίας. Αυτό θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε την ανάπτυξή μας και να μπορούμε να προσφέρουμε νέα και αξιόπιστη τεχνολογία σε όλους τους μοτοσυκλετιστές".

Η Bardahl, μια ιστορική εταιρία από το Seattle (ΗΠΑ) από το 1939, παράγει και διανέμει κορυφαίας ποιότητας λιπαντικά και πρόσθετα σε όλο τον κόσμο για αυτοκίνητα, για την βιομηχανία, τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, τη ναυτιλία και διαγωνισμούς αεροδιαστημικής.

Επόμενο άρθρο »

Η καριέρα του Valentino Rossi στο MOTOGP WORLD 116

« Προηγούμενο άρθρο

O Marc Marquez στην Aragon

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα