• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Marc Marquez στην Aragon
Με μια CBR 600 RR
Νέα 21/01/2022 - 15:51

Το ανακοίνωσε την Τετάρτη με ένα story στο Instagram και χθες κράτησε τον λόγο του. Μετά τη δοκιμή στο Portimao με την RC213V-S, που σήμανε την αποφασιστική επιστροφή στην πίστα για τον Marc Marquez μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισε με την όρασή του, ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής οδήγησε χθες μια Honda CBR 600 RR στην Aragon.
 

Δύο κοντινά τεστ για να βελτιώσει τις αισθήσεις του και να ελέγξει την κατάσταση των ματιών και την φυσική του κατάσταση πριν από τη βασική στιγμή του χειμώνα για τον Marquez: τις 5 και 6 Φεβρουαρίου στη Sepang. Ο Ισπανός θα μπορέσει να επιστρέψει στη μοτοσυκλέτα για πρώτη φορά μετά τη νίκη του στο Misano στις 24 Οκτωβρίου.

Στη Μαλαισία, ο Marquez θα μπορεί να δοκιμάσει την κατάστασή του τόσο σωματικά όσο και οπτικά, καθώς οι αισθήσεις και η προσπάθεια που απαιτούνται σε μια μοτοσυκλέτα MotoGP σίγουρα δεν συγκρίνονται με αυτές μιας μοτοσυκλέτας δρόμου.

Αυτό θα είναι το οριστικό τεστ ώστε να ξέρουμε τόσο εμείς όσο και ο ίδιος ο Marquez αν θα μπορέσει να ξεκινήσει κανονικά την σεζόν τον Μάρτιο στο Qatar.

Επόμενο άρθρο »

H Mooney VR46 και η Bardahl ανανεώνουν την συνεργασία τους

« Προηγούμενο άρθρο

Διαγνώστηκε με Covid o Jack Miller

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα