• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διαγνώστηκε με Covid o Jack Miller
Η παρουσίαση της Ducati μετακινείται στις 7 Φεβρουαρίου
Νέα 21/01/2022 - 14:19

Η παρουσίαση της Ducati για το 2022 έγινε το πρώτο γεγονός της σεζόν που χτυπήθηκε από τον COVID-19, με την επίσημη παρουσίαση των νέων χρωμάτων του ιταλικού εργοστασίου να καθυστερεί κατά μία εβδομάδα επειδή ο Jack Miller έχει αποκλειστεί στην Αυστραλία αφού βρέθηκε να νοσεί με Covid.

Ο Miller ήταν αρχικά προγραμματισμένο να πετάξει από το Queensland πίσω στην Ευρώπη για την παρουσίαση στις 27 Ιανουαρίου, αλλά τώρα αυτή να αναβάλλεται για τις 7 Φεβρουαρίου, μια μέρα πριν από την  Repsol Honda και στο σύντομο διάλειμμα μεταξύ των δύο τεστ στη Μαλαισία και την Ινδονησία.

"Δυστυχώς, έχω διαγνωστεί θετικός στον COVID-19", είπε ο Miller σε μια σύντομη δήλωση που δημοσίευσε η ομάδα. "Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να ταξιδέψω στην Ευρώπη. Είμαι ακόμα σπίτι στην Αυστραλία και τα πάω καλά. Δεν έχω κανένα σύμπτωμα, τουλάχιστον μπορώ να συνεχίσω την προπόνησή μου. Μου λείπετε όλοι και θα σας δω στη Sepang για το τεστ."


Ωστόσο, θα υπάρχει η ευκαιρία να δούμε τη ζωντάνια της Ducati για το 2022 πριν από την επαναπρογραμματισμένη διοργάνωση, με τον Michele Pirro να αποκαλύπτει ένα συνδυασμό χρωμάτων που λογικά θα παραμείνει αμετάβλητος στη δοκιμή της Sepang που ξεκινά στις 31 Ιανουαρίου.

Αυτό σημαίνει ότι η μόνη εργοστασιακή ομάδα που θα επιδείξει τις νέες της μοτοσυκλέτες πριν από την έναρξη των δοκιμών θα είναι η KTM, με το αυστριακό εργοστάσιο να συνοδεύεται και πάλι από την δορυφορική ομάδα Tech3 για μια διπλή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου.

Πριν από τότε, ωστόσο, η νεοσύστατη ομάδα WithU Yamaha θα αποκαλύψει τις μοτοσυκλέτες της στη Βερόνα, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με το λανσάρισμα της ομάδας να έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου.

Η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha θα αποκαλύψει τη μοτοσυκλέτα της στις 4 Φεβρουαρίου, με τη Suzuki και την Aprilia να μην έχουν ακόμη επιβεβαιώσει πότε θα παρουσιάσουν τις μοτοσυκλέτες τους. 

Επόμενο άρθρο »

O Marc Marquez στην Aragon

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Το να αναλάβω μετά τον Valentino ήταν αγχωτικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα