• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Honda θα παρουσιάσει την μοτοσυκλέτα του 2022 την Παρασκευή
Χωρίς τον Marc Marquez
Νέα 12/01/2022 - 15:23

Η Honda αποφάσισε να ξεκινήσει επίσημα τη σεζόν 2022 την Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου. Για να γίνει αυτό, έχει οργανώσει μια αυστηρά διαδικτυακή συνέντευξη τύπου, όπως συνηθίζεται αυτές τις μέρες. Θα είναι ευκαιρία να ξαναδούμε τους αναβάτες μετά το χειμερινό διάλειμμα, αλλά όχι όλους.

Ο Marc Marquez δεν θα είναι εκεί: "Θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στην αποθεραπεία και στην προετοιμασία του για την επόμενη σεζόν" ανακοινώθηκε. Οι Pol Espargarò, Alex Marquez και Takaaki Nakagami θα είναι όλοι παρόντες, αλλά όχι ο αναβάτης της αιχμής του δόρατος του HRC.

Όπως αναφέρθηκε πολλές φορές, η τελευταία επίσημη δήλωση για την κατάσταση του Marc χρονολογείται πριν από τα Χριστούγεννα, ακολουθούμενη από μια φωτογραφία στα προφίλ των social media του Ισπανού αναβάτη που είναι απασχολημένος με την προπόνηση. Σίγουρα δεν είναι πολλά για να συνεχίσουμε και αυτή τη στιγμή όχι μόνο δεν είναι γνωστό εάν ο Marquez θα μπορέσει να λάβει μέρος στις χειμερινές δοκιμές στη Μαλαισία και την Ινδονησία (που έχουν προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο), αλλά και ποια είναι η κατάσταση του ματιού του με την διπλωπία.

Preseason ήταν το μόνο που έγραψε ο Marc Marquez κάτω από αυτή την φωτογραφία που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία φαίνεται να προπονείται.

Εάν η Honda έχει αποφασίσει ότι ο Marquez δεν θα είναι εκεί την Παρασκευή, φαίνεται άσκοπο να σκεφτεί κανείς ότι οι συνεργάτες του μπορούν να αποκαλύψουν οτιδήποτε περισσότερο για την κατάστασή του, εκτός αν υπάρξει επίσημη επικοινωνία τις επόμενες ημέρες.

Είμαστε πάντα στη σφαίρα του ίσως, ωστόσο, γιατί η Honda αποφάσισε να διαχειριστεί την εταιρική της επικοινωνία όπως είχε ήδη κάνει με τον τραυματισμό του χεριού του Marquez: απλά μην κάνει δηλώσεις. Μια αμφισβητήσιμη απόφαση, γιατί η σιωπή αυξάνει μόνο τις φήμες και τις εικασίες.

Με περίπου τρεις εβδομάδες να απομένουν πριν από τις χειμερινές δοκιμές, οι οπαδοί θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα, με την ελπίδα ότι ο Marquez θα βρίσκεται στη Μαλαισία και την ελπίδα ότι θα τον δούμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο το 2022.

Επόμενο άρθρο »

Martin: Στόχος μου να είμαι στην εργοστασιακή ομάδα το 2023

« Προηγούμενο άρθρο

Rally Dakar: Ένατη Ειδική

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα