• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Keanu Reeves οδηγεί την Panigale V2!
Νέα Αγοράς 06/01/2022 - 15:45

Ο πασίγνωστος ηθοποιός Keanu Reeves βρέθηκε για μια ημέρα στην πίστα Chuckwalla Valley Raceway’s Desert Centre στην Καλιφόρνια, για να οδηγήσει μια Panigale V2. Ο “Νίο” του Μάτριξ έχει ισχυρούς δεσμούς με την Ducati, καθώς το 1999 για τις ανάγκες της ταινίας οδηγούσε την ειδική πράσινη 998, μια μοτοσυκλέτα που βγήκε και σε έκδοση περιορισμένης παραγωγής και μάλιστα μια με 0 χλμ., βρίσκεται στο σαλόνι ενός Έλληνα συλλέκτη! 

“Ευχαριστώ την Ducati για την ευκαιρία να δοκιμάσω αυτήν την V2, ήταν ωραία η οδήγηση εκεί έξω σήμερα!”, είπε ο Reeves, που στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες περιλαμβάνεται και η εταιρία ARCH Motorcycles που φτιάχνει custom μοντέλα για τους πελάτες της. 

Αυτό που ίσως δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό είναι ότι ο 57χρονος ηθοποιός έχει ευρύ φιλανθρωπικό έργο, με ίδρυμα μάλιστα που βοηθάει παιδιά στη μάχη με τη λευχαιμία, μια μάχη που έδωσε και η αδελφή του. Επίσης είναι πολύ αγαπητός από όλους τους συνεργάτες των ταινιών που έχει γυρίσει, καθώς μεγάλο μέρος της αμοιβής του το μοιράζει σε όλους τους συντελεστές της κάθε ταινίας!

Εμείς τον έχουμε γνωρίσει στις πίστες Mugello, Misano & Austin Texas στις οποίες έχει βρεθεί προσκεκλημένος της Alpinestars και μάλιστα στο Mugello βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού του Randy Mamola στην Ducati Desmosedici GP μια εμπειρία που του έχει μείνει αξέχαστη. Πάντα στο paddock διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ, παρά το ότι πρόκειται για ένα κυριολεκτικά ψηλό άνδρα!


#KeanuReeves #Ducati #PanigaleV2 #DucatiPeople

Με μια από τις μοτοσυκλέτες που φτιάχνει η ARCH
Με μια από τις μοτοσυκλέτες που φτιάχνει η ARCH

Επόμενο άρθρο »

Η Σαρακάκης δώρισε τρόφιμα

« Προηγούμενο άρθρο

Ήρθε το νέο modern classic Voge 500AC

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα