• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κυκλοφορεί το 116ο τεύχος του MOTOGP WORLD
Νέα Αγοράς 10/01/2022 - 18:47

To περιοδικό που μας φέρνει τον παλμό του συναρπαστικότερου αθλήματος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, του MotoGP βέβαια, κυκλοφορεί με την επετειακή έκδοση που έχει αφιερώσει το εξώφυλλό της στο “Grazie Vale” που ακούστηκε σε όλες τις πίστες του κόσμου από το καλοκαίρι και μετά, όταν ο Θρύλος του MotoGP Valentino Rossi ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση μετά από 26 χρόνια στα Grand Prix! Μαζί και το ανάλογο αφιέρωμα και μια ειδική σελίδα με όλη την καριέρα του “Γιατρού” σε νούμερα!

Στο 116ο τεύχος η ανασκόπηση των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων MotoGP & WSBK και οι τρεις Έλληνες οδηγοί που αγωνίστηκαν σε Διεθνείς Αγώνες. Αλλά και ένα μεγάλο αφιέρωμα στα νέα μοντέλα του 2022, όπως παρουσιάστηκαν στην Έκθεση EICMA του Μιλάνου και σε αυτά που δεν βρέθηκαν στο βορρά της Ιταλίας, αλλά παρουσιάστηκαν διαδικτυακά. 

Ακόμη η Αποστολή του περιοδικού στην πίστα της Χερέθ για την οδήγηση της νέας Ducati Panigale V4S του 2022, είναι ένα θέμα που αναλύει το γιατί αυτή είναι η καλύτερη Σουπερμπάικ της χρονιάς!

Μην χάσετε λοιπόν το επετειακό αυτό τεύχος που περιλαμβάνει σελίδες που θα μπορείτε να κρατήσετε και σαν κάδρο στο χώρο σας! Τιμή 4.90€

Επόμενο άρθρο »

Hρθε το νέο Honda ADV350

« Προηγούμενο άρθρο

Η Σαρακάκης δώρισε τρόφιμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα