• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
17ος Αγώνας Thailand - Chang
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιτέλους ενωμένοι οι δημοσιογράφοι Αυτοκινήτου & Μοτοσυκλέτας
Δημιουργήθηκε ο ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Μ.
Νέα 18/12/2021 - 14:09

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Μ.

 

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο (Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης», Μαρούσι) η Γενική-Καταστατική-Συνέλευση των μελών των εν ισχύ δύο σωματείων ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (Ε.Σ.Σ.Α.Μ.) και ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (Ε.Σ.Α.). Από τη Συνέλευση προέκυψε ο νέος ενοποιημένος φορέας  που ονομάζεται, πλέον, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Μ). 

 

Πρόκειται για το επιστέγασμα της κοινής προσπάθειας όλων, προκειμένου να λειτουργήσει στο εξής ένας μόνον σύνδεσμος, μια δυνατή φωνή, με ενιαία στόχευση για το μέλλον των συντακτών, που ασχολούνται με θέματα των τεσσάρων και των δύο τροχών. 

 

Ήταν μια ιστορική στιγμή, τιμητική για τον χώρο, ο οποίος παρά τις δύσκολες συνθήκες της τελευταίας περιόδου, στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, προάγοντας, μεταξύ άλλων, την ασφάλεια στους δρόμους, τις τεχνολογικές εξελίξεις, τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, την  προστασία του περιβάλλοντος και την ενδυνάμωση της αγοράς, με αντικειμενική ενημέρωση της κοινής γνώμης στη βάση των κανόνων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και της διασφάλισης της πολυφωνίας. ΠΟΕΣΥ και ΕΣΗΕΑ έχουν αποφασίσει να παραχωρήσουν στον ενοποιημένο φορέα τμήμα των κτιριακών εγκαταστάσεών τους, όπου θα είναι και η έδρα του νέου συνδέσμου για τις συνελεύσεις, όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο και αναλόγως των συνθηκών. 

 

Κατά τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν, αναδείχθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Μ. Συγκεκριμένα, το 9μελές ΔΣ απαρτίζουν οι N.Τσάδαρης, Μ.Σαλούρος, Γ.Σκουφής, Π.Πιτσίνης, Γ.Βαρίνος, Δ.Διατσίδης, Κ.Μποϊδάνης, Γ.Κανουπάκης και Ν.Λουπάκης, με αναπληρωματικά μέλη τους Γ.Ανδρή, Β.Σαρημπαλίδη, Β.Κιούση, Δ.Παπανδρέου, Π.Ποντίκα, Γ.Αγαπητό και Θ.Χούντρα. Στην 3μελή ΕΕ, εξελέγησαν οι Ν.Μαρινόπουλος, Δ.Λιβέρης και Α.Κόλλιας. Στο 3μελές ΠΣ, μετέχουν οι Γ.- Μ. Παπαδόπουλος, Η.Καφάογλου και Τ.Τρακουσέλλης, με αναπληρωματικούς τους Μ.Ράλλη, Π.Χαλάτση και Η. Μαντζαβά. 

 

Εντός των προσεχών ημερών το νεοεκλεγέν ΔΣ θα συγκροτηθεί σε σώμα. Οι συμμετέχοντες στη Γενική Συνέλευση, ευχαριστούν τον Γεν.Διευθυντή του ΟΑΚΑ, κ.Κώστα Χαλιωρή, για την ευγενική παραχώρηση του Ποδηλατοδρομίου, όπου τηρήθηκαν όλα τα ισχύοντα μέτρα για την πανδημία Covid-19.

Επόμενο άρθρο »

Τραγωδία και ένα σκληρό δίλημμα

« Προηγούμενο άρθρο

Ένας Έλληνας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WorldSSP300

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΟΤΙ Ο MARC MARQUEZ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ
  • ΝΑΙ, ΤΟ MOTOGP ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΔΥΝΑΤΟΣ
  • ΟΧΙ, ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ ΣΤΟ MOTOGP
  • ΝΑΙ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΔΗΓΩΝ