• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η νίκη έχει χρώμα… μπλε!
Η Yamaha κυριαρχεί στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα
Νέα 10/12/2021 - 17:48

 

 Η Yamaha κυριαρχεί στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα MotoGP, WorldSBK, WorldSSP, ΜΧ2 MXGP και 250SX AMA Supercross για το 2021, με κατάκτηση όλων των τίτλων

Το 2021 είναι η χρονιά της απόλυτης κυριαρχίας της Yamaha στα κορυφαία Παγκόσμια Πρωταθλήματα MotoGP, WorldSBK, WorldSSP, ΜΧ2 και 250SX για το 2021, όπου κατέκτησε όλους τους τίτλους με τις κορυφαίες μοτοσυκλέτες YZR -Μ1, YZF-R1, YZF-R6 και YZ250F και αντίστοιχα τους μοναδικούς αναβάτες της F. Quartararo, Τ. Razgatlıoğlu, D. Aegerter M. Renaux και C. Nichols – J. Cooper. 

Οι μοτοσυκλέτες των τεσσάρων πρωταθλητών παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά όλες μαζί στην Ευρωπαϊκή Έκθεση Μοτοσυκλέτας EICMA στο Μιλάνο και έκλεψαν τις εντυπώσεις! 

Άξια λόγου είναι επίσης η επικράτηση της Yamaha στα πιο απαιτητικά τοπικά πρωταθλήματα ταχύτητας, Moto America Superbikes, British Superbikes, Japan SuperBikes που επιβεβαιώνει την ανωτερότητα της YZF-R1, αλλά και η επικράτηση στο πιο διάσημο τοπικό πρωτάθλημα Motocross, AMA και στην κορυφαία κατηγορία 450 Class και την εξωπραγματική ΥΖ450F. 

Η Mοτοδυναμική, περήφανη για τις παραπάνω διακρίσεις, υποστηρίζει αθλητές στον χώρο της ταχύτητας και του off-road, ενισχύοντας την ευγενή άμιλλα, τον θεμιτό συναγωνισμό και το αθλητικό ιδεώδες, υποστηρίζοντάς τους στον δρόμο προς τα Ελληνικά, τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά και ποιος ξέρει… ίσως και τα παγκόσμια πρωταθλήματα!

Επόμενο άρθρο »

Leitner: Εγώ μίλησα με τον Guidotti για να έρθει στην ΚΤΜ

« Προηγούμενο άρθρο

O Valentino Rossi έκανε δοκιμή με Audi R8 GT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα