• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rins: Οδηγούμε στο όριο
Ένα μικρό λάθος και πέφτουμε
Νέα 17/11/2021 - 14:02

Ο Alex Rins είχε ξεκινήσει πολύ θετικά τον τελευταίο αγώνα του πρωραθλήματος την Κυριακή στην Valencia, ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση στον έκτο γύρο καθώς χώρισε τις Ducati των Jorge Martin  και Francesco Bagnaia.

Ο Bagnaia ξαναπέρασε τον Rins σχεδόν αμέσως, αλλά ο αναβάτης της Suzuki διατηρούσε επαφή με το κορυφαίο δίδυμο καθώς οι τρεις πρώτοι άρχισαν να κάνουν διαφορά.

Όμως ο Rins, έπεσε στη 6η στροφή του 11ο γύρου, κάτι που, όπως λέει, συνέβη επειδή βρέθηκε λίγο εκτός γραμμής. 

"Σίγουρα, άτυχος αγώνας στη Valencia", είπε ο Rins. "Είναι μεγάλη ντροπή να τελειώνεις τη σεζόν έτσι, γιατί είχαμε ρυθμό. Έκανα ένα λάθος. Δεν ήμουν στην γραμμή, ήμουν λίγο εκτός. Πριν από τη πτώση το περίμενα γιατί δεν ήμουν στην καλή γραμμή. Αλλά αυτό είναι όλο. Θέλω να πω, ήταν αρκετά δύσκολα πίσω από τον Pecco και τον Martin. Αλλά ας τελειώσουμε αυτή τη σεζόν και ας πάμε στο τεστ της Jerez για να δοκιμάσουμε μια νέα μοτοσυκλέτα και να δούμε αν μπορούμε να αγωνιστούμε την επόμενη χρονιά".

Αυτό σηματοδότησε την πέμπτη πτώση του Rins αυτή τη σεζόν, το οποίο συνέβη ενώ αγωνιζόταν για θέσεις στο βάθρο. 

Ερωτηθείς τι θα μπορούσε να κάνει τον χειμώνα για να το εξαλείψει αυτό από την επόμενη σεζόν του, ο Rins είπε: "Λοιπόν, το σημαντικό είναι ότι αναλύσαμε τη πτώση στα pits και ανακαλύψαμε γιατί έπεσα. Aς δούμε, ας μάθουμε πολλά από φέτος για να πάμε στην επόμενη χρονιά.  Δεν ήμουν στη σωστή γραμμή. Η πίεση στα φρένα ήταν καλή, αλλά είχα λίγο μεγαλύτερη γωνία".

"Aλλά οδηγούμε στο όριο. Ένα μικρό λάθος και πέφτουμε".

Ο Rins τελειώνει τη σεζόν του 2021 στη 13η θέση της βαθμολογίας με μόλις 99 βαθμούς, έχοντας σημειώσει μόνο έναν τερματισμό στο βάθρο όλο το χρόνο - μια δεύτερη θέση στο βρετανικό GP.

Έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2020, η Suzuki έφυγε από την τελευταία σεζόν χωρίς νίκη για κανέναν από τους αναβάτες της, με τον απερχόμενο παγκόσμιο πρωταθλητή Joan Mir να πραγματοποιεί έξι εμφανίσεις στο βάθρο.

Επόμενο άρθρο »

Οι ομόσταυλοι που αγωνίστηκαν με δάκρυα στην Valencia

« Προηγούμενο άρθρο

O Jack Miller θα αγωνιστεί στα Superbikes της Αυστραλίας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα